Nyårslöften

Jag hittade mina nyårslöften för 2008.

- Börja träna
- Ha ett förhållande som inte slutar med att dem ringer efter en månad och gör slut (haha)
- Göra något med mitt hår
- Ha kvar bandet
- Bli bättre på gitarr
- Få bra betyg till åttan

Jag kan konstatera, såhär fyra dagar innan nyårsafton, att jag dessvärre inte hållt dessa smått patetiska löften. Jo, halvt har jag väl det kanske. Bandet har jag ju kvar, dock är vi numera bara tre kvar och väldigt oaktiva, och det här med att bli bättre på gitarr, det vore väl för jävla sorgligt om jag inte blivit bättre under detta år som gått, det är väl självklart att man blir bättre om man övar, vilket jag gjort, vafan är det för nyårslöfte, och träna har jag i alla fall försökt med, med långa mellanrum. Lite tragiskt är det att jag lyckats hamna i ännu ett förhållande som avslutats per telefon efter en månad, tom per msn om jag ska vara petig, men kanske är det bättre än ingenting alls, jag ångrar ju inget, mest blir jag väl trött på dessa typiska jävla tonårskillar. Jag är faktiskt nöjd med mina betyg. Woho. Och mitt hår, mitt hår, ja det ser ju ut som det gör, äkta ren skit för tillfället, men det kommer en förändring den 10e januari (jaaaaaaaaaaaa), vilket dessvärre är nästa år, och därmed har jag tyvärr inte hållt detta nyårslöfte. Avgör själv hur bra jag har klarat mig, jag har ju ändå HELA FYRA DAGAR kvar att slutföra dessa mål på. Lycka till till mig själv och peace out

Home sweet home ändåva

Ja, hemma igen helt enkelt. Trött. Det är svårt att föreställa sig marrakech om man inte varit där. Tänk dig smutsiga gator kantade av affärer och stånd, mattor, krukor, skor, sjalar, kryddor, smycken, porslin, väskor, bälten, lampor; människor klädda i slöja, arabiska skor, turban, haremsbyxor, långa särker; ett jättestort torg, apor, ormtjusare, hennamålningar, spåtanter, skomakare, mopeder, katter, färger, avgaser, matos, smala gränder, tiggare, moskéer, stora trädgårdar, restauranger gömda på bakgator, på terasser, alla försäljare som ropar och visar och övertalar, bjuder på myntate och "suédois? francais? hollandais? fish and chips?"(hahahah), "tytta bara tytta" . Turister som prutar och turister som försöker pruta och bönerop och människor och visslingar och blickar och frierier.

Helt klart bra. Är mycket nöjd. Jag gillar marrakech. Dock är vårt bagage i paris. Illa. Jäääääävla fransmän. Alla mina saker. Fint. Och idag gick jag upp halv fyra och har sedan dess sprungit på en otroligt jävla korkat planerad flygplats, flugit, tagit mig fram på alla andra flygplatser, blivit av med allt bagage, åkt buss, åkt tåg, åkt båt, fått pmsanfall eller liknande och börjat gråta på någon av dessa jävla flygplatser, lyssnat på mammas överdrivna hysteri över biljetter och stress, väntat.

Det första jag gjorde när jag kom hem var upptäckten av pepparkaksdeg i kylskåpet. Åhå. Rätt härligt med jul och sverige och ren luft och jag saknar mitt coola gäng. haha. Nu måste jag lämna min datorstol innan min rumpa avlider. peace out


Skit och jullov

Jag gick in i en affär, sa goddag vad har ni här, har ni möjligtvis några kramar här?
MED rörelser.

Jag är inne i en period när jag är lite halvt allting. Lite halvt känslosam. Halvt glad liksom. Lite halv. Halva jag typ. Dock är jag inte ens halvt kreativ. Jag är helt tom. Jävligt tråkigt. Det suger verkligen riktigt hårt att jag på allvar tappat min skrivarglädje. Typ. Skriver bara skit nu för tiden. Är full av skit. Nä, halvt full kanske.

MEN.
Idag tillbringade jag min sista tid i skolan för i år. oäiwe jaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ehe aha jullov. OCH imorgon åker vi. halv fem får jag väl gå upp. Har packat sen i lördags tror jag, och jag är ändå inte klar än. Jag älskar att packa. Nu måste jag peppa upp mig. Jag ska ju köttfifan till marrakech. HE HE.
Är så manligt. HI HI. Ok ska packa ännu lite till nu. Förstår inte riktigt själv hur det kan ta så lång tid att packa för mig. Beslutsångest!!!111

Jaha god jul och skicka inte 9324057 stycken god jul-sms eller diverse onödigt den kommande veckan för jag pallar helt enkelt inte betala massa fett mycket mobilräkningar bara för att TA EMOT sånt. Haha jag är snål mhm god jul igen, nu för tredje gången med stor entusiasm; GOD JUL ALLA FINA OCH FULA MÄNNISKOR. Borde bli bättre på att lägga in bilder förresten.


Idag är en pepp-dag

.......................................... jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

H j ä ä l p. Jag är pepp (arkakor).

+ imorgon agerar jag lucia och på lördag ska vi fira vanessas födelsedag med julmiddag och fin-julkläder och fina människor och om en vecka åker vi till marrakech. YES. Och jag tycker om mina lärare väldigt mycket. Faktiskt. Och ibland tycker jag till och med om min klass rätt mycket. Och dessutom är det dimma och frost ute och det är fint.


Chockfnitter

Du


får

mitt
mina
mig

mitt hjärta att slå hårdare slag

skakar

mitt
mina
mig

mina händer åt mig

hjälper

mitt mina mig

omedvetet att bli mig själv


och jag hör inte och jag ser inte

förräns nu


Att du är en vision i mitt huvud

gör ingenting


Kom ihåg-lapp till mig själv

Lev.

Jo. Vanessa, david och julia var här idag och bakade lussebullar och lyssnade på julskivor. Jag gillar jul. Fint. Och ja, jag har lust att skrika just nu. Skithögt. Det känns jävligt bra ska ni veta.

Glöm inte:
(Det finns ingen olycklig kärlek. Det är bara alla idioter som inte vill ha en som gör en olycklig. Men kärleken är alltid lycklig, så skyll aldrig på den.
- Emil Jensen)
Fina ord det där.

Söndagskvällar är väl för ljuvliga.

Novemberbilder (i december)


Nu kommer julstressen

Jag känner mig rätt uppbokad. Mer än vanligt i alla fall. Det känns bra.

♥ söndag (7 dec), lussebullsbak?!
♥ 10 dec, ettårsdag för bandet!! (hahaha lol)
♥ 12 dec, lucia(tåg)! (jag vill inte tappa ljusen!!)
♥ 19 dec, MARRAKECH, jullov
♥ 26/27 dec, kommer hem.
♥ 28 dec, Vanessas, pellas och fannys fest?
♥ 29 dec, julafton hos pappa
♥ 30 dec, julklappsutdelning/bak/basta/bada (?!) -dag.
♥ 31 dec, NYÅRSAFTON!
♥ 10 jan, dreads!

Härligt. Nu ska jag äta tacos med min pappa.

Ett ovanligt muntert (påminner mig om de sju dvärgarna av någon anledning) torsdagsinlägg (herregud vilken rubrik)

Ok idag mår jag la helt okej faktiskt. Jag misstänker att min ovanliga ljuva 10-timarssömn igårnatt har någonting med saken att göra. Dock blev jag väldigt nostalgisk och hängig en kortare stund i skolan idag. Men annars: nej, icke, ickesanicke, idag mår jag helt okej bra. Skönt. Det känns riktigt bra nu när jag tänker på det. Sedan bidrar nog kent en del allt. Och min glittriga kjol. Och glöggen. ggglöggen!! Kanske. Nä kanske inte. Nog om min må-bra-dag och mina tänkbara och icke-tänkbara anledningar.

Nä, nu fick jag ett plötsligt behov av att uttrycka min kärlek till kent. Fyfan, köttfifan, vad jag älskar dom. Herrejesus du. Och så är det bestämt att jag fixar mina efterlängtade dreads i januaru. Får hoppas på att det inte förflyttas fram ytterligare. Funderar på att klippa lugg innan dess. Dock vet jag inte om jag vill ha dreads och lugg. Om jag ens passar i lugg. Men jag är jävligt sugen. Detta får förbli ett fortsatt mysterium fram tills jag tänkt mer på saken. Jag är så eftertänksam av mig. Fan vad jag tänker mycket.

Jealousy

Jag måste göra något. Jag har upptäckt att fan, jag har ett så jävla stort behov av att alltid vara bäst i allt och sötast av alla etc etc och FAN VAD DET STÖR MIG och jag kan inte sluta med det JA, FAN VAD DET IRRITERAR MIG. För jag är fanimig inte bäst på allt och inte sötast av alla och det stör mig med, DET STÖR MIG, är det inte sjukt, det är sjukt, jag blir skitirriterad över att jag inte alltid är bäst och sötast och smalast och duktigast. Och gud, jag är så trött på mitt hår och allt annat som har med mig att göra, jag måste förändra mig, fan, eller jag vet inte. Jag har panik. Jag måste ut och springa. Jag är störd.

S. A. D.

Jag äter för mycket och tränar gör jag nästan inte alls och jag är så jävla trött på att vänta på nåt slags mirakel och jag är trött på att vara ordlös och onöjd och avundsjuk och inte-lika-snygg-som och okär och okreativ och okunnig att utrycka mig på något annat vettigt sätt än genom Kent och jag fryser för mycket, för ofta, och jag behöver egentligen inte nämna hur på tok för mycket jag klagar.

Fan såhär kan jag ju inte fortsätta ju!!!!!!!11ett

Blääääää ni som känner er manade (och ni andra också för all del) kan ju mer än gärna helt huxflux helt plötsligt helt oväntat helt när som helst liksom surprisa mig och komma hit och pussas med mig för det är ju alltid roligt med överaskningar och pussar och sånt.

RSS 2.0