Jag är så jävla irriterad

Jag är så jävla irriterad på min lillebror. Han går runt och skriker som svante i hata göteborg och kräver att jag ska gå ifrån datorn etersom han MÅSTE sitta i det här rummet och plugga. Och han spelar sönder min gitarr och mitt plektrum typ och han suger, han suger på gitarr. Åhhhh! JO OKEJ annars har det varit en bra dag. Av någon anledning har jag fått ett antal kommentarer under dagen om att jag ser ut som/är en hippie.
.... Jag tror att jag antar att jag tar det som en komplimang.

Och till och med idag när jag släntrade runt i skolan iklädd en halvsmutsig sovtröja och tights och sockar, fick jag komplimanger för min så coola stil. Intressant tycker jag. Jag känner mig lite generad nästan. Folk tycker jag är cool t.o.m. när jag kommer i en smutsig sovtröja. Ha. Slå det.Jag är hippie? Kanske det kanske. Ha.

Vi har temaveckor i skolan nu - inga vanliga lektioner alls nästan, på TVÅ VECKOR. Idag var vi på bio och såg filmen jag nämnde innan, hata göteborg alltså, och den är bra. Hela dagen handlade om den filmen. Just det, och mini-svante är kvar mhm festligt.

För övrigt så ska jag gå omkring på väla imorgon efter dom stängt. VI har såhär specialinbjudan. AHA.

Åh nostalgi, nostalgi. Herregud jag saknar mina dreads! Peace!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0