Strö lite socker på mig

Här är jag och här är du.

Jag har väldigt ont i nacken, trots att jag fått massage av min far. Mina ögon känns ömma och stora. Himlen är rosa. Jag saknar mina promenader. Egentligen vill jag gå nu och ligga på stranden och kolla på solnedgången och lyssna på vågorna och vinden och låtsas att molnen inte är moln. Jag ska göra spanska och egentligen borde jag skriva konsthistoria.

(foto: jag)


Jag hatar söndagar

Sedan igår är jag tvåhundra kronor och sju skålar rikare. Jag har hittat jobb!! Skålarna gjorde jag på praoen, dom är osymetriska och inte helt runda, men dom passar perfekt till tapas. Min första jobbdag var lugn och kändes bra. Bortsätt från det har jag mått rätt dåligt de senaste två dagarna. Jag orkar verkligen inte vara sjuk mer. sfkkäofdjgkgdgjd

Är fortfarande förkyld (åttonde veckan, ja). Har växlat mellan att frysa hur mycket jag än tagit på mig och att vara så varm att jag inte vetat var jag ska ta vägen. Är yr och trött. Har haft ont i magen och huvudet och mitt täcke och tre tröjor och ett par byxor har små svarta, runda mascarafläckar från min gråtattack igårkväll, som jag egentligen inte riktigt visste varför den kom. Vet inte vad jag skulle göra utan min mamma. Jag älskar dig.

Hm min ipod har gått sönder ännu mer nu och jag har blåsor på hälarna. I vilket fall som helst ska Kent släppa en ny skiva!!!!!!!!!!!!!! Det gör mig glad. Nu ska jag på något sätt kyla ner mig själv och försöka sova.
 
Peace out


22 april

Min klass är så sjuk. Mattelektionerna igår var ganska absurda. På matte och no-lektionerna är det som att alla ibland totalt flippar ur och det är inte ovanligt att dom då imiterar apor, ropar "får du ingen luft? kom upp till ytan" med olika heshet, dialekter och styrka, sitter på golvet och skrattar på olika sjuka sätt, kastar stolar, springer borden, mular varandra i klassrummet (när det var snö), sjunger konstiga låtar osv. Den sista mattelektionen igår slutade med att vikarien gav upp lite grann, skrattade till och frågade de lugnaste i klassen, som bara satt på sina stolar och räknade matte utan att lägga märke till allt annat särskilt mycket, han frågade om de var immuna mot det här, och jag fick en skrattattack och bröt ihop på alexandras axel en liten stund. Utöver min klass så är allt annat också rätt crazy. Men det orkar jag inte berätta om.


Igårkväll vare grillkväll och mysigt i min trädgård. Idag är min förkylning värre. Mina ögon håller på att svullna igen, jag vet inte om man kan säga så, men så känns det, och de är röda. Mina ögon har nästan aldrig varit röda. Godnatt!

Kronor
Du har blåst
på mitt uppfläkta hjärta
tiden vandrar
längs dina nyckelben


Aprilhimlen

Lovet är slut, ett jävligt bra lov är slut, och skolan har börjat men allt är inte som vanligt igen. Solen lyser, värmer och fåglarna kvittrar liksom lite extra högt i år känns det som. Eller så lägger jag bara märke till dem lite extra det här året. Jag är inne på min sjunde inte-frisk-vecka och jag avskyr alla elever på min skola, jag passar verkligen bara inte in känns det som, men egentligen gör det inte så mycket. Lovet var picknick, CG, vattenpipa, sol, drama, fest, fika, väldigt händelserikt. Jag har precis kännt min lillebror sparka i Evas mage. Verkligen helt sjukt. En liten människa med fingrar och allt. Jag var tidigare ikväll på ungdomsråd och nu sitter jag och dansar för mig själv till Are you gonna be my girl och jag har alldeles för mycket energi för att gå och lägga mig och sova igen förra natten. Om inte klockan hade varit halv elva hade jag tagit en springrunda. Den senaste veckan har jag ett antal gånger kännt att jag inte vet var jag ska ta vägen, för att jag ibland helt pötsligt blir så jävla full av energi, jag kan springa hur långt som helst, hoppa hur högt som helst, skrika hur högt som helst, igår dansade jag mig igenom duschen, jag skrattar plötsligt åt ingenting, kan inte sitta still, ibland skakar mina ben. Vet inte vad det är med mig egentligen.


HAHAHAHHAHAH jag måste tillägga att jag nu lyssnar på Barbapappalåtar såsom "Barbapappa-rock" och "Kom på besök hos Barbapappa" eftersom dom av någon anledning spelas när man söker på Familjen på spotify. Hahaha jag gillart.

A Sunday smile

Har haft en bra inledning på lovet! Avslutade skolan med mvg på hemkunskapsprovet (ja!!!!), inlämnad uppgift + engelskaprovet var lätt. Kändes som en lättnad alltihop. Satt i solen iklädd endast en tunn klänning (tack för våren, Gud) och njöt av solstrålar och en massa skedar Ben&Jerrys. På kvällen bar det av till gröningen; vi satt på massa filtar, invirade i massa filtar, såg solen ersättas av miljontals stjärnor (gud jag älskar dom), grillade, lyssnade på musik, vpade och vår värmering av människor växte en hel del under kvällen. Fika på mezo, på bussen träffade jag märkligt nog min mamma, kanske 4 busshållsplatser ifrån min gick bussen sönder, kylan bet oss lite grann. Dagen därpå, i lördags, igår, picknickade vi och jag träffade Vovve, söt, och senare cyklade vi till Johan. Dom ville bada, vi dansade till håkan, skrattade, bullen cyklade fortast, jag somnade gladast.

Pella och Harald försökte övertala mig om att göra någonting ikväll, men lyckades inte. Möjligt att jag ångrat mig redan, men jag orkar inte cykla någonstans med min näsa. Som är sjuk. Ciao!

RSS 2.0