Jag hatar söndagar

Sedan igår är jag tvåhundra kronor och sju skålar rikare. Jag har hittat jobb!! Skålarna gjorde jag på praoen, dom är osymetriska och inte helt runda, men dom passar perfekt till tapas. Min första jobbdag var lugn och kändes bra. Bortsätt från det har jag mått rätt dåligt de senaste två dagarna. Jag orkar verkligen inte vara sjuk mer. sfkkäofdjgkgdgjd

Är fortfarande förkyld (åttonde veckan, ja). Har växlat mellan att frysa hur mycket jag än tagit på mig och att vara så varm att jag inte vetat var jag ska ta vägen. Är yr och trött. Har haft ont i magen och huvudet och mitt täcke och tre tröjor och ett par byxor har små svarta, runda mascarafläckar från min gråtattack igårkväll, som jag egentligen inte riktigt visste varför den kom. Vet inte vad jag skulle göra utan min mamma. Jag älskar dig.

Hm min ipod har gått sönder ännu mer nu och jag har blåsor på hälarna. I vilket fall som helst ska Kent släppa en ny skiva!!!!!!!!!!!!!! Det gör mig glad. Nu ska jag på något sätt kyla ner mig själv och försöka sova.
 
Peace out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0