För utmattad för rubriker

Har en plan.

Äta min mage snäll. Sova mig pigg och mina ögon en aning mer öppna. Tysta bort min hals som gör ont. Svälja tabletter mot huvudvärken. Få det som snurrar att sakta ner till mina vanliga snurra-min-jord-snurrar. SEDAN. Pussa på en fin människa.

Genialisk.


Kommentarer
Postat av: stinis

Gabriella - du fina, rara, underbara och genomsnälla.

jag blir töntigt överglad av dina ord, och magen min varm, så varm.eller, egentligen blir jag inte överglad - utan mer.. nästan lite gråtfärdig någonstans.

de är mer än ord, vad du skriver till mig. det är ord, men de känns i hjärtat.

jag är en sådan där drömmare, som drömmer och drömmer och mest bara drömmer.

många är de, drömmarna. men min passion är att skriva, och nu gav du mig plötsligt tio tusen liter hopp.

thank you is not enough.jag tycker verkligen om dina dikter och övriga texter, känner starkt igen mig i ditt sätt att komponera egna ord och göra något nytt av redan utslitet för att beskriva moments och andetag.

egentligen ska man inte favorisera människor men jag gör det ändå ibland baraföratt, och du skriver verkligen vackert - så det sätter sig oundvikligt lite extra, det där att du tycker så mycket om det jag skriver.du har en gåva - det syns att det flödar ur dig när du skriver. du skriver ur känslorna, ur stunden & låter inte orden ta genvägar genom hjärnan eller staka sig på tungan för att göras om och kanske döljas.kreativt, lekfullt, ärligt - precis på det sätt då det är som allra, allra bäst.

2009-08-25 @ 02:38:52
URL: http://typvindruveparty.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0