fuck you and fuck you fuck you and fuck you too.

ftjzk,gckd758u

I Dansa Med Per

Ingen fotograferade mig när jag poserade så fint framför spegeln. Attans. Ingen fotograferar mina fina kap idag: underkläder och rosett. Och ingen filmar mig när jag bär ved och pratar med mig själv. Inte dugligt. Kallt kaffe. Choklad och kaffe. Bra idé. Från köket: Är det Björk?
"Japp", bestämt, och kvinnan i fråga sjunger vidare; rubyruby; nästan brister lite grand; får mig att vicka på huvudet. Jag tror jag ska börja skriva små osammanhängande böcker som bara jag själv uppskattar som läsning. Det hade varit ett bra projekt. Mitt rosa projekt gick inte så himla bra. Jag kom inte mycket längre än till ligga-i-högar-på-skrivbordet-processen och mina vänner trodde jag höll på att bli sinnessjuk. Ajajaj. Börjar bli lite trött på Ulf Lundell från köket. Jag och mamma har kommit överens om att vi ska knarka ihjäl oss. Minus nio på nyår. Jag tycker alltid det är någon som trippar omkring med en popcornskål i famnen nuförtiden. MEN: Någon av familjemedlemmarna häromkring har poppat sönder micron.

Fortsätt dansa, mina vänner.

Juljuljuljul

Julafton nummer ett, två och tre. Glögg och brasor och dåliga rim och kalle anka och Nat King Cole och mer julmat än någonsin. Allt det där. Världens finaste mamma som skrattar så högt och länge att man inte inte kan skratta med.
Jag fick en jättefin blå klänning av henne.


Och så är jag 2300 kronor, två böcker, en silverdosa, en massa strumpor och skärp och en skrivbok rikare. Och Röd. oasifnk. Två gåtor. Och lite så. Sjukt vad mycket fina saker jag fick.

Nu ska jag fortsätta lyssna på Hello Saferide och läsa. Tror jag.

Tredje advent

Tycker om att lyssna genom väggarna och dörröppningarna när pappa läser Nalle Puh för min lillebror. Känner mig närmast apatisk, benig och paranoid. En otroligt lång dag. En otroligt lång vecka. Spelat piano. Jag och pappa bakade lussebullar. Det gick dåligt. Degen jäste inte.


Snart är skolan slut. Snart är det jul. Och snart är jag frisk och träffar riktiga människor igen. Behöver verkligen det mer än något annat. Är så långt bort från världen. Snart, snart.

Prinsessor

Jag andas damm? Jag har blivit allergisk mot jul-te? Mitt rum: soptunna. Jag: soptunna. Inkorg: tom. Fläkt: avstängd. Håll förihelvete tummar och tår för mig den kommande veckan, den som slår till mig om fyra timmar. Inte okej. Den som kritiserar mig mellan klockan 09.00 imorgon och klockan 15.10 på torsdag ska dö. Ok? Törnrosa är i alla fall vid min sida igen. Ah. Törnrosa. Är trött på att vara en inom-två-meter-person. Det är sjukt jobbigt att skriva prov under total tystnad bortsett från personen som sitter och hostar flera gånger per minut. Hostandet är det enda man hör. Sjukt irriterande. Kul att vara den personen. Hm och imorgon måste jag se normal ut igen. Mitt rum är så varmt. Fläkt: på. Jag: prestera. Le. Hosta inte. Var snygg förfan.

puss

men alla har feber i öronen
och jag med fast jag är så sjuk så det gör ingenting för snart är jag frisk och jag känner mig så dum men det gör ingenting och egentligen är jag stressad men det känner jag inte och jag skrattar vid köksbordet åt allt vi säger och jag är så febervarm varm varm och dom sjunger rätt och nejnej det gör inte ont och plötsligt och kanske var det ibumetin mot allt och kanske var det något annat och aaaaaaaah det var så länge sedan

En av alla likadana tisdagar

Min lillebror var snäll mot mig, sprang iväg efter halstabletter när jag sa att jag hade ont i halsen, SJÄLVMANT. Det var rätt länge sedan sist. Har ont i huvudet, halsen och öronen. Great. Skolan verkar ha ansträngt sig riktigt mycket och sparat alla jävla prov och grejer till nu, de sista två veckorna. Som om naturen plötsligt insåg när klockan slog tolv och kalendern visade december att det är mitt i vintern, har det plötsligt blivit minusgrader och man tappar känseln i fingrarna om man står utomhus och beklagar sig över livet för länge. Har röda naglar. Morgonrock. Läser någon bok om meningen med livet och i brist på ork och koncentration hoppar jag över sidorna som handlar om grekiska gudar och medeltiden och allt det där. gånatt

RSS 2.0