Blickar

Två veckor sen jag skrev. Spelar ingen roll.

Jag hade tänkt undersöka vad jag gjorde den 30:e augusti 2008. Letade mig in på Att göra-listan på min stenmobil av någon anledning och hittade något jag skrivit då.

"tack tack tack tack amen"


Tydligen ber jag ibland till Gud. Jag har ett svagt minne av att jag skrivit det. Mycket svagt. Inte särskilt viktigt. Men det måste nog vara en bättre sysselsättning att luska, märkligt, fult ord för övrigt, i detta än att tänka på hur okreativ jag är just nu och hur synd det är och kanske borde jag skriva en rolig blogg, om typ.... ord på P eller kanske om myror men då är nog ord på P roligare, om man inte av någon konstig anledning har ett väldigt stort intresse för myror, och hur många skulle välja myror om man fick välja mellan gråsuggor och myror, jag menar gråsuggor är ju ett intressant namn bara i sig, myra, det är väl inget speciellt med dom, och saker på P, det är dessutom ett mycket bredare ämne, jag tror inte man kommer så långt på myror, i vilket fall som helst tror jag personligen att intresset för myror, och gråsuggor också för den delen, inte heller är särskilt vanligt, om jag skulle använda mig av mina egna erfarenheter.... Ja. Onsdagskväll. Nu återstår den 30:e augusti och radiohead och förhoppningsvis mat. Peace.

Första dagen

Vet inte vad det är. Antagligen bara något tillfälligt. Som allt annat. Rastlösheten kryper i benen. Jag andas lite. Ler lite. Egentligen är det ingenting. Vet jag ju. Är trött på att allt är så ingenting. Jävligt trött. Granskar minnen. Fan vad det suger att vara okär. Ärligt. Helvete alltså. Riktigt jävla fitttråkigt är det, ja, fan jag hatar det helt enkelt, och det värsta måste väl vara att jag inte riktigt kan göra något åt saken. Kunde ju vara lite lite lite lite kär i alla fall, som jag skrev i någon dagbok när jag var sju. Tragiskt det där. En olyckligt kär sjuåring var jag. Låter konstigt att en sjuåring kan vara kär, liksom på riktigt. Men det var jag nog faktiskt. Typ fyra år senare kan man läsa i min dagbok att jag fortfarande är kär i den där killen. Haha. Fortfarande olycklig. Men nu är jag alltså inte sju eller elva eller whatever och olyckligt kär i någon kille. Fjorton och rätt mycket som börjar på o, rätt mycket linas kvällsbok. Okär. (för femtielvte gången. jmkaöfjgjfdf. jag pallar inte.) Inbilla mig kan jag väl alltid göra, visst, partyyyyy, men det räcker inte så jävla långt, håller inte så länge. Öhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

Förresten måste jag påpeka att veronica maggio är mycket bättre än vad jag kom ihåg. Gillar henne. Illa att jag inte har några bilder från nyår. Måste erkänna att jag kände mig rätt snygg då i alla fall. Just nu sitter jag fortfarande i sovtröjan. Lever i den. Gott nytt år i alla fall. Jävlar, det är 2009!!

RSS 2.0