Blickar

Två veckor sen jag skrev. Spelar ingen roll.

Jag hade tänkt undersöka vad jag gjorde den 30:e augusti 2008. Letade mig in på Att göra-listan på min stenmobil av någon anledning och hittade något jag skrivit då.

"tack tack tack tack amen"


Tydligen ber jag ibland till Gud. Jag har ett svagt minne av att jag skrivit det. Mycket svagt. Inte särskilt viktigt. Men det måste nog vara en bättre sysselsättning att luska, märkligt, fult ord för övrigt, i detta än att tänka på hur okreativ jag är just nu och hur synd det är och kanske borde jag skriva en rolig blogg, om typ.... ord på P eller kanske om myror men då är nog ord på P roligare, om man inte av någon konstig anledning har ett väldigt stort intresse för myror, och hur många skulle välja myror om man fick välja mellan gråsuggor och myror, jag menar gråsuggor är ju ett intressant namn bara i sig, myra, det är väl inget speciellt med dom, och saker på P, det är dessutom ett mycket bredare ämne, jag tror inte man kommer så långt på myror, i vilket fall som helst tror jag personligen att intresset för myror, och gråsuggor också för den delen, inte heller är särskilt vanligt, om jag skulle använda mig av mina egna erfarenheter.... Ja. Onsdagskväll. Nu återstår den 30:e augusti och radiohead och förhoppningsvis mat. Peace.

Kommentarer
Postat av: ema

JAG SAKNAR DIG!

2009-01-31 @ 20:34:14
URL: http://clampdown.devote.se
Postat av: Jessica

DU ÄR SÖTARE GABBIoch skriv om P, för man kan hitta många P-ord för gråsuggor och myror kan man ju bara spekulera kring ordet och hur de är byggda kannske? för deras känslor kan vara lite kluriga att lista ut. hhihi ta P :D

2009-02-01 @ 22:16:37
URL: http://max500.devote.se
Postat av: gabbi

haha ni är söta

2009-02-01 @ 23:16:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0