Första dagen

Vet inte vad det är. Antagligen bara något tillfälligt. Som allt annat. Rastlösheten kryper i benen. Jag andas lite. Ler lite. Egentligen är det ingenting. Vet jag ju. Är trött på att allt är så ingenting. Jävligt trött. Granskar minnen. Fan vad det suger att vara okär. Ärligt. Helvete alltså. Riktigt jävla fitttråkigt är det, ja, fan jag hatar det helt enkelt, och det värsta måste väl vara att jag inte riktigt kan göra något åt saken. Kunde ju vara lite lite lite lite kär i alla fall, som jag skrev i någon dagbok när jag var sju. Tragiskt det där. En olyckligt kär sjuåring var jag. Låter konstigt att en sjuåring kan vara kär, liksom på riktigt. Men det var jag nog faktiskt. Typ fyra år senare kan man läsa i min dagbok att jag fortfarande är kär i den där killen. Haha. Fortfarande olycklig. Men nu är jag alltså inte sju eller elva eller whatever och olyckligt kär i någon kille. Fjorton och rätt mycket som börjar på o, rätt mycket linas kvällsbok. Okär. (för femtielvte gången. jmkaöfjgjfdf. jag pallar inte.) Inbilla mig kan jag väl alltid göra, visst, partyyyyy, men det räcker inte så jävla långt, håller inte så länge. Öhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

Förresten måste jag påpeka att veronica maggio är mycket bättre än vad jag kom ihåg. Gillar henne. Illa att jag inte har några bilder från nyår. Måste erkänna att jag kände mig rätt snygg då i alla fall. Just nu sitter jag fortfarande i sovtröjan. Lever i den. Gott nytt år i alla fall. Jävlar, det är 2009!!

Kommentarer
Postat av: Sofia - f o t o

sv: tack ås mkt. ja visst gör de! :P

2009-01-05 @ 15:34:30
URL: http://sofiamalmberg.blogg.se/
Postat av: Ia

ääärsch som om du varit kär för sista gången eller någe ;) rätt vad det är så sitter en charmig snygging rakt framför näsan på dig. Använd istället tiden till övning att hålla hakan uppe.

2009-01-07 @ 18:49:03
URL: http://mariahh.blogg.se/
Postat av: gabriella

Ia: Jo jag vet. jag är bara fånig, kärlekshysteri typ. hah. jo, försöker väl.

2009-01-14 @ 19:40:42
URL: http://synvinkelb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0