Kalla våfflor

JAG ÄR SÅ JÄVLA IRRITERAD OCH IN I HELVETES ARG PÅ MIN LILLEBROR ATT JAG NÄSTAN GRÅTER OCH DET GÖR MIG BARA ÄNNU MER IRRITERAD. lksdvjlaksgvlasdknvladsnv

För en stund sen exploderade jag på honom och han bara satt där vid datorn i sitt instängda mörka rumhelvete, såg stöddig ut, dum i huvudet och flinade i ett försök att verka cool inför sina jävla wowkompisar. Så fort mamma inte är i närheten vägrar han röra sig en meter från datorn. Jag gjorde våfflor som bara låg på en tallrik och kallnade för att han är för lat för att gå ifrån datorn. Han orkar inte öppna fönstret, inte ens dra upp sina jävla gardiner för DET ÄR SÅ JÄVLA JOBBIGT ATT DRA NER DOM SEN IGEN, han lyssnar aldrig när jag pratar med honom, han hjälper aldrig till och det enda han verkar tycka är viktigt är att han kommer så långt som möjligt och dödar så många som möjligt på world of warcraft.

Kommentarer
Postat av: emma

ÅH TACK! - för att någon vet hur det känns att prata med en döv hundvalp. typ. det finns nog ingenting som gör en så jävla förbannad som när man pratar med sin t.ex. lillebror och allt går igenom det ena örat och ut genom andra. jävla ålder det där aså.

2009-03-26 @ 14:34:58
URL: http://clampdown.devote.se
Postat av: juuuulia

hahahahaha jag anar en liten likhet mellan den här personen och en annan!

2009-03-26 @ 20:51:00
Postat av: gabbi

Emma: JA FYFAN ALLTSå. jag hoppas han växer ifrån det där snart.bullen: haha jasså du, jag anar vem det är!

2009-03-29 @ 22:28:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0