Om hosta och Edward Cullen

Efter en dryg veckas tappra försök från min hals att döda mig ska jag strax gå ner och dricka hostmedicin. Jag tror faktiskt det är första gången i mitt liv jag har hosta, vad jag kan minnas. Tur att jag tyckte hostmedicinen smakade gott. Ser fram emot att sedan krypa ner i sängen, som jag dock nu upptäckte saknar lakan, och trösta mig (för att det är så jävla synd om mig) med Om jag kunde drömma, boken som jag påbörjade idag. Hosta och läsning är ingen bra kombo. Men det får gå. Det finns ingen bra kombination med hosta. Är redan totalt besatt av Edward. Han gör väl det hela till en lite bättre kombo. Jag skulle kunna skriva en liten bok bara om hur otroligt, oundvikligt fängslande hela hans karaktär är.

Idag har jag även spillt lingonsylt på en duk och fått tillbaka mitt projekt, vilket gick oväntat bra - jag är jättenöjd. Här är lite bilder från praoen. Eller heter det praon?
Foto: Martin någonting 
Modell: Jag

Kommentarer
Postat av: jag har också hosta och vill också praoa

ny dator, nytt nick (samma lilla excitement beträffande anonymiteten. fast nog en ganska liten en, eftersom det kanske är hyfsat obvious)!

jag kan hjälpa dig med boken. när jag hade läst new moon skrev jag en novell om hans sexighet. fast jag är ju lite nördig. haha. Är om jag kunde drömma ettan eller tvåan? (ettan va?) fina pics btw. puss.

2009-03-12 @ 19:20:45
Postat av: gabbiii

du. lite obvious ja. men tjena, jag kunde nästan lista ut att du gjorde det! och det är ettan jag läser nu. är lite efter alla andra. och tack! puss julia!

2009-03-13 @ 00:22:57
Postat av: jonas

du var skit cool i det håret har du det håret kvar ?

2009-03-13 @ 13:31:58
Postat av: ggg

jonas: haha jorå, det sitter kvar. tack!

2009-03-13 @ 19:19:27
Postat av: DEADP00L

DU.ÄR.SÅ.SNYGG!Hej.

2009-06-04 @ 20:45:01
URL: http://deadp00l.bilddagboken.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0