Lördag

Lite bitter.
Vid sju tänkte jag promenera hem till fanny (shnygga shejen på bilden). Antagligen, förhoppningsvis, får det mig att må bättre. Nästan arg är jag. Fast verkligen inte mer än bara inuti på något konstigt vis. Beredd, med hårda murar, tillbaka, förberedd, väntar och kanske är det därför jag är bitter för jag hatar att alltid vänta. Fan. Eller för att jag hatar deras arga röster.

Fler bilder från mina filmrullar och annat som fastnat och tid som stannat och sånt finns här. Bättre upplösning tycker jag.

Säg något fint jag behöver verkligen det.

Kommentarer
Postat av: emma

jag finner inte ord för hur fina dina bilder är. har kollat igenom dina bilder på flickr lite för många gånger, kan tyckas, men jag kommer inte sluta. denna bilden ser ut som en härlig bild från 70-talet, 80? riktigt fin iallafall, mysig.

2009-10-17 @ 17:50:00
URL: http://www.clampdown.devote.se
Postat av: kanske du, kanske ingen. kanske allt.

det finns fina saker att längta efter.

det finns fåglar i gryningen om sommaren

det finns snöflingor fångade av ögonfransar.

det finns pussar som är små och blyga.

det finns vänner som älskar en oavsett vad som händer.

det finns familj som ALLTID finns där.

det finns vackra fotografier, det finns texter som sätter ord på känslor man aldrig förut visste att man hade, men som sitter långt långt inne.

det finns fina kläder att lysa upp mörkret med.

det finns vackert smink som får allt att kännas lite mer fab.

det finns vackra pojkar att drömma om (även om du har en egen så skadar det inte att drömma. jag tror det gör dig gott.)du är vacker och du både skriver och fotograferar fint.

du är bättre än vad du tror att du är och du kan öppna människors hjärtan.

även om snäll ofta känns som en död och onödig egenskap, är det enligt den bästa man kan ha.tro på dig själv och försök se färg i vardagen.

stäng inte in dig själv och våga drömma.

2009-11-06 @ 01:31:48
Postat av: g

jag har inga riktiga ord för det där. kanske behöver jag inte ha det. du är verkligen en så fantastisk människa som jag brukade föreställa mig att du var, innan jag kände dig när jag bara var en av alla bevakare, och jag beundrar dig fortfarande lika mycket som då. jag tycker om dig väldigt mycket. tack.

2009-11-06 @ 13:15:48
Postat av: elin

jag tycker om dig också.

(och jag trodde inte att du skulle fatta att det var jag, haha. tänkte att du skulle tro att det var en mystisk människa som vill lysa upp din dag lite. men det kanske får samma effekt även om du vet vem som står bakom det, haha.)ha det finfint och vi får ses nån dag!

2009-11-10 @ 00:15:33
URL: http://lightfield.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0