Höstlov (!!!!!!!!)

Jag har ett mål. Jag skulle aldrig beskriva mig själv som tävlingsinriktad. Verkligen inte. Men självklart tycker jag om att vinna. Jag älskar att vinna. Diskussioner, spel, lekar, ordslagsmål, trisser, vad, tävlingar. Tävlingar. Jag vill vinna en tävling. Jag ska vinna en tävling. Hur svårt kan det vara? Jag vet inte vilken, men jag ska vinna.

Kommentarer
Postat av: stinis

stinis tipsstund;jag är bara med i tävlingar där jag vet att jag har fördelar och kan kick ass-vinna om jag vill.

därför är ju ord och den här språkgrejen mitt starka drag, så jag tycker du som också har detta till din fördel borde göra som jag gör:1, kom på en konsert/festival/pjäs/gala du verkligen vill gå på men känner dig lite för fattig student, snål och helt enkelt tycker att det sannerligen skulle passa bättre att någon annan gav dig alternativt köpte bljetterna åt dig.2, googla eventets namn + tävling.3, hitta tävlingarna där du kan vinna biljetter mot bästa motiveringen och sånt därnt.4, jobba några dagar på att skriva en fjäskig och käck rimmande liten sak, ta gärna med namnet på sajten som anordnar tävlingen i själva motiveringen.

du vet ju att du kan om du vill, så ansträng dig till att göra den lite för bäst för att förlora all simply.5, skicka in den till alla tävlingar du hittar.6, vänta och hoppas! hihi.den här metoden har jag kört med det senaste året och jag har lyckats kamma hem fyra P3 Guld-biljetter (på två olika tävlingar. parkettplatser andra raden längst fram, Annika Norlin två meter bakom och Håkan Hellström typ en halvmeter från henne! ..ja, du fattar nog grejen), två biljetter till en Kentkonsert samt ett antal P3 live session-inträden.ganska skoj faktiskt.

2009-11-01 @ 00:47:06
URL: http://typvindruveparty.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0