Heart attack in the eyes
Vissa säger faktiskt tissdag

Jag visste inte riktigt vad jag skulle svara när Alle lite mitt i ett skratt undrade vad det var jag hade på mig. Så jag gick runt och sneglade på mina ben och undrade jag med vad det var för grått klädesplagg jag hade på benen, vem det tillhörde och om det möjligtvis såg konstigare ut med gummistövlar. Kom fram till att det jag under morgonen hade trott var leggings var pyjamasbyxor. Evas pyjamasbyxor. Pyjamasbyxor under shorts. Äkta trendsättare.

Har lekt med min lillebrors armar (... (egentligen skulle jag vilja ha punkter innan punkterna. intropunkter. men nej.)). Bebisar är så mysiga. Alltså. Klarar inte av att höra samma reklamlåt mycket längre nu. Regnet och den lite smått brutala vinden är inte riktigt okej. Ganska helt okej just nu egentligen när jag känner efter. Borde ha en snygg avslutning nu med en fin poäng men ICKEEEE HEJ HOPP.

Sunday minus sun. Day. Minus morning.

Te och äppelpaj med vaniljsås. Fast äppelpajen äter jag mest för att jag ägnade så mycket tid till att baka den och för att jag råkade hälla mjöl över mig själv dessutom.  Förutom att jag är förkyld och före detta mjölig är jag hel, rakt igenom, hel och utmattad, så just nu känner jag inte riktigt av mitt dåliga samvete som jag egentligen har. Vill sova utomhus, ligga och vara ärlig och värma händerna i täcket. Idag lade jag återigen märke till, i efterhand, att jag undermedvetet ser allting ur kameraperspektiv när jag åker buss. Jag har alldeles för sällan med mig min kamera. Jag har ett bisarrt skrivarbehov. Nästa söndag ska jag skriva ett riktigt jävla Sunnyday riktigt jävla SUNday-inlägg och pressa fram ett riktigt jävla söndagsleende. Nu ska jag ta mig samman och sluta gå fram och tillbaka med pilarna på tangentbordet.Klicka! Också från Gotland.

Human of the year

Jag känner mig dum i huvudet. Min lillebror hjälper mig med matten. Det känns fel att det inte är tvärtom. Vefen. Att han är tvungen att tillägga "fan vad lätt matte ni har" gör mig frustrerad. Nu ska jag laga mat istället.

Fuck you I won't do what you tell me eller

Technomusiken dunkar på högsta volym från min lillebrors rum. Han har lämnat huset utan skor på grund av ett bråk om träningsshorts mellan honom och mamma. Mamma är pissed off. Min lillebror är pissed off. Så jävla arga. Kanske är även min pappa förbannad nu. Jag har isolerat mig med Club 8 och stängt ute mammas röst till pappa i andra änden av telefonen. Det oroar mig en aning att min lillebror går runt i stumpor i det svarta, ensam och arg. Jag kommer ihåg när vi var mindre och alla fyra bodde i samma vita hus. En gång rymde han hemifrån för att han bråkade med mamma och trodde att hon älskade mig mer än honom. Jag sprang efter honom och skrek att det inte var så. Jag kommer fortfarande ihåg hur rädd och skyldig jag kände mig.

Jag kan knappt bråka. Jag vet inte om jag kan skrika på en person. Innan kunde jag det.

Another Tuesday

Jag missade de tre första lektionerna för att jag hade en förjävlig hår- och allmänt utseendedag vilket utlöste en allmän gråtattack! Great dude! Nu är det greatare och jag väntar på att min mamma ska sluta prata i telefon. Ändå 23:e imorgon. Wehe. Mitt ben sover. Ska äta kanelbullar. Eller paprika.Bild från Gotland.

Såhär: kshfbiojföanofrji

Göteborg var bländande fint. Hehe. Faktiskt. Tacktacktack fina människor. Puss.

Idag försvann cirka 1700 kronor ba wippzz från min plånbok . Jag har köpt två jackor. Är lite kär i dom. Fast jag funderar på att lämna tillbaka dom för att istället köpa en annan med rosetter på. Kanske. Mitt mående är så jävla upp och ner och allt som går att skriva på borde snart klassas som mina dagböcker och det är väl inte så jävla okej egentligen på något sätt. Whä. Avskyr mitt otroliga bekräftelsebehov och att jag ändå nästan aldrig vågar lita på bekräftelser för att jag helt enkelt inte tror på det själv. Jag försöker komma på en anledning till varför jag inte sover just nu. Går icke särskilt bra. Jag är grymt trött men tvingar mig själv att vara vaken. Men jag gillar diskussionerna med mig själv i mitt huvud och att det kan ta över 10 minuter att formulera en vanlig mening innan jag bestämmer mig för att behålla meningen för mig själv. Waha. Min rubrik är väldigt beskrivande och fin. Känner mig absolut akjwejsfoi-ig. beso! puss! (för att bevisa att jag kan mina spanskaglosor.)

Inför imorgon

Förhoppningsvis:
Staden, färgen, himlen, MANNEN, musiken, låten,
mina favoritB:n, stjärnorna, fanimig gränslöst bra puss
puss
puss


(miniatyr eftersom den inte får plats)

Innanför min humorgräns

Jag sitter och sjunger, kanske lite väl entusiastiskt, på norska och dansar för mig själv. Tänker på ordet september och småskrattar åt absurt långa näsor. Jag har många favoriter just nu, det är bara så. September är helt klart en favorit, och I'd rather dance with you med Kings of Convenience, himalaya Draken-te, självklart stjärnor men det ingår nog i september-kategorin när jag tänker efter. Konstigt nog Apollo-reklamen. Min röda ögonbindel, som numera släcker ner min värld varje natt, också. Och min engelskalärare. Och sängar med mjuka täcken. Speciellt om mannen-jag-inte-kan-sluta-tjata-om-mannen ligger i dom. samtidigt. alla sängarna. samtidigt. han kan klona sig själv. klona sig som ett får. (jag VET inte varför ordet klona är så hårt kopplat till får i min hjärna. varför?) men det kan han i vilket fall som helst. klona sig. fårmannen. får får får. nej får får lamm. eller fårmanen. manen på fåret. min fårman har en man av fårhår. han får hår, min fårman med man av fårhår. får får får. nej får får hår. fyfan gabriella. du är genialisk och dum i huvudet. älskart. Sen hatar jag matte lite grann just nu. Ordet gör mig verkligen frustrerad. Äcklar mig. Äckligt trött är jag.


My sweetest downfall

Vanessa är på andra sidan jorden. Benjamin är i Dalby. Han som ger mig hjärtklappning genom att logga in på msn. En och en halv timme. Micke är i Stockholm och det är sex timmar mellan mig och Virserum. Min fläckiga tröja. Jag är ful och mina yviga dreads. Jag vet inte om jag borde klippa av dom. Vet inte om jag kommer se ännu fulare ut utan dom. Kommer sakna dom. Matteboken som jag inte ens har tittat på. Jag önskar jag kunde sjunga. Jag har ont i hela munnen. Bleka salta kinder. Den turkosa kudden. Söndag. Sömndag. Söndrig dag. Sticket i Hon är så söt.

17.44

Jag är mitt inne i den period då min pojkvän enligt min erfarenhet gör slut med mig via telefon eller msn. Det får min mage att slå små knutar på sig själv. Jag funderar på att sno med mig en kudde från mammas källare när jag ska till pappa ikväll. Den luktar benjamin. Jag är väl en aning orolig inuti och sitter lite grann och väntar på att han ska slänga iväg ett "vi måste prata"-sms eller ett direkt "det funkar inte, förlåt"-sms, även fast jag vet att han inte är sån. Det är ju trots allt söndag och jag har ju trots allt matte att göra och ont i halsen dessutom, vilket ger mig rättigheten att skriva ensamma utkast och dränka mig själv i musik som går rakt in och får det att göra ont och täcken som stänger ute allt annat. Det är i alla fall det jag inbillar mig.

Antar; allt och inget

HEJ jag är såååå damp, så skrattig och dålig humor och kär och tralala lilla molntuss OCH SÅ VIDARE. Om det är möjligt att ögna igenom en film så är det det jag gör just nu, min lillebror ger mig fryst bröd och poppar popcorn. Jag har träningsvärk här, här, här och här. Överallt! Dock inte i mitt vänstra ben. GUD VAD SALTA POPCORN. Jävlar. Pluspoäng till norah jones och dom andra på min spotify-spellista.

Sitting, waiting, wishing


I've got to see you again


och stjärnorna var inte synliga den kvällen, gömda glömda bakom moln för
vad spelade det för roll
varmt under filtar, mellan vindkalla löv, glasruta, (fint så jävla fint) men jag kan inte beskriva det,
och blir extra nostalgisk när mitt Itunes-bibliotek har kommit tillbaka. Fiiint som snus.


Min lillebror har i en kvart, non stop, imiterat alla videoklipp, serieavsnitt, wowsnubbar, filmer och komiker som han sett den senaste tiden och just nu sitter han och målbrottsskrattar lite hysteriskt tillsammans med mig åt Simpsons på skiftande språk. Väldigt roligt faktiskt.

På kvällen blev det kväll

så jävla o
fast uppgång efter motgång
eftersång, glödtrångt
i din säng;
en ljusfläkt
solfläck, värmeuppfläkt
feber i
garderober, instängda hörn av
din halsgrop
läkt genom dig
halsrop
tankeskrika
tyst, älskling
morgonsot små
fingertoppar längs ditt nyckelben
sval fot
nyckel till
din punkt, sekunden
stannar lite längre än en sekund
fördröjer, kvarböjer
långsamtbörjar
drar ut på
meningen

Gotland
Det är om natten mina fingrar rinner ut på stranden mina hjärtslag synliga i sanden

elektriciteten i min mage, det lugna i tystnaden, plåstret på mina sår, vingarna på en ängel, en fjäder vid min arm, pulsen i mina ådror, en ilning längs min rygg, romeo, stjärnorna, det som håller mig vaken om nätterna, det som glittrar i havet, ljuset i solstrålarna, ärligheten i sanningen, prinsen i törnrosa, det jag hittar vid regnbågens slut, perfektion, anledningen bakom mina leenden, det klingande i barns skratt, lyckan i mina drömmar, frihetskänslan när jag flyger, det blåa bakom molnen, han dom sjunger om på radion, huvudpersonen i alla kärlekshistorier, ljudet av hjärtslag jag är


så jävla din


RSS 2.0