My sweetest downfall

Vanessa är på andra sidan jorden. Benjamin är i Dalby. Han som ger mig hjärtklappning genom att logga in på msn. En och en halv timme. Micke är i Stockholm och det är sex timmar mellan mig och Virserum. Min fläckiga tröja. Jag är ful och mina yviga dreads. Jag vet inte om jag borde klippa av dom. Vet inte om jag kommer se ännu fulare ut utan dom. Kommer sakna dom. Matteboken som jag inte ens har tittat på. Jag önskar jag kunde sjunga. Jag har ont i hela munnen. Bleka salta kinder. Den turkosa kudden. Söndag. Sömndag. Söndrig dag. Sticket i Hon är så söt.

Kommentarer
Postat av: Julia

Du ska inte klippa av dom än! Jag dampar på att jag är sjuk för jag vill dricka te med dig i en höstlövspark (you know, förra året, september är en picknicksmånad)

2009-09-14 @ 14:18:43
Postat av: ggg

Nej, det ska jag inte. men inom ett år och det tar ett tag för håret att växa ut så måste tänka några månader framåt.

jävla influensa. ja förra september var fint och jag väntar på att löven ska ändra färg, hah! på att världen ska ändra färg men jag funderar över om inte det här året är ännu finare och jag känner att det här kommer bli en liten roman snart faan vad jag inte har kunnat sluta skriva de senaste dagarna jag behöver verkligen dricka te med dig JAAAAAAAAAa.

2009-09-14 @ 21:04:25
Postat av: Julia

Hah världen har ändrat färg ja och den här nya nyansen är så jävla fin, funderar över om du inte har rätt för 2009 är nog än så länge oöverträffat och gabbi vi måste nog till håkan ändå för tänk dig den här himlen och den här färgen och håkan hellström på en scen framför tusen skrikande människor

2009-09-16 @ 09:25:38
Postat av: g

whaaaaaaaaaa du vet du vet vad jag tycker om det där ååååååååhhh ibland så dör jag lite grann

2009-09-17 @ 17:17:05
Postat av: elin

gabbi,

1. du är snygg, sluta tro något annat!

2. jag tror du funkar lite som jag, kan inte du ge mig din msn eller någonting. vi kanske kan dela lite tvivel eller lite tankar eller lite ensamhet. eller något. om du vill.

3... nej det finns nog ingen trea trots allt. men hör av dig. tycker om dig efter att ha känt dig i typ .. två dagar? haha. puss.

2009-09-20 @ 23:40:12
URL: http://lightfield.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0