Breathing is just a rhythm

Vill gå ut, men....... ja. Papper blåser och hon trodde att det var hon som krossade allt ha-ha-ha pratar om ångest. Jaja, jag skrattade, hon saltskrattade och det kolsyrade. Jaja. Jag vill också slänga skuggor längs tegelväggar. Det här rummet kommer göra mig till två eller noll. Jävla himmel.

Men det här handlar om Mary Ann. Hur ska du förstå det,
men det kan du inte. Inte en enda gång.


En låt, okej? Och en till? Femhundra? Lever du? Och sluta låtsas att det är logiskt. Snurra bara. Femhundra! varv till och kanske


sa någon att det med inga ord är samma sak som ord fast mer. Ni kan väl klippa bort det. Klippa bort orden, nej, varför inte. Bryt ner någon annan, i havet gärna
låt mig göra det

men vafan gör jag

the reasons all have run away but the feeling never didAhhh vill vara där.

Fantastiskt

Jag har hittat nyckeln till allt. Alla jävla dörrar. Så länge jag sitter här. Högtalarsystemet. Åhhh högtalarsystemet. Älskar det. Älskar det mer än min lillebror gör. Mitten av mattan i källaren är mitt nya hem. Nu kan jag bo i en film. God bless micke, helt enkelt.

Känner mig såhär:

3.15.2010 Rewind
Flickr

Terapiar mig som vanligt

Såhär kan jag ju inte hålla på. Kan man tänka.

E e e e e e e e e e

kan man säga

och få någon att tro att island med vulkanutbrott och grejer var
ett exploderande ansikte

haha

Och sedan blir man människa igen.
Oändlig och förpackad som tusen utropstecken i en liten ask. Punkter också. Åh och alla dessa mellanrum och tomatsås och lite vinegrette på det. Lite värld. Prickiga hundar. Fjädrar, vingar, och rycker på axlarna i ett tomrum, luften, syret, andetagen från växterna och grannarna. Fäller ner solväggarna och hela den sjuka långa långt in spårsatta svårsydda långsamflytande blåhimlen med kvitter och skepp i guld och sånger i filmversion och fjärdedelsmåne och med ögon och klor och ljusportarna som sägs höra ihop.

Jag som inte ens vet vem jag är. Och så vidare

Klockan är ett och aallt är lugnt

Så månen hade gått och blivit smal och stjärnan under blinkade lilla stjärna till mig och jag lovar att jag såg ögonfransarna fladdra till långt där iväg. En stjärntittarpromenad längs en svart strand i sällskap med min vän ipoden blev till en fyra-kilometers-promenad. Sedan gick det bra att hamna på en fest i hamnen. Mitt huvud är tomt på kottar och annat jag känner igen, trots att gatlyktan lyskikar fram precis samma ljus bakom persiennerna i mitt fönster. Min kudde är belyst, fast av sänglampan. Den säger till mig att gå mot ljuset och jag ser ljuset, jag ser ljuset Jonatan, så Jag går ensam in i ljuset. Det var ju värst vad jag kan slänga in filmrepliker från barnfilmer och Kent-citat hit och dit. Det blir ju lätt så vid den här tiden på dygnet. Ett påskägg gapar tomt och en badanka som heter Glenn har trillat omkull på mitt nattduksbord och verkar aldrig ha lyckats komma på upp på de fötter den sorgligt nog inte har igen. Och en high five!!!!

Hela livet blev en helg

Create myspace graphic with Gickr
Fredagssol vindpistol en flygande molnstol och
chokladsås!

sedan låter jag bilden föra sin kloka talan, alldeles tillsammans med allt annat. för så! det går ju rätt bra, eller hur? och en dag har jag lärt mig att sjunga. blå naglar försvinner i himlen och jag behöver inte ens en trappa!

japp. (It's only you (part II) också!)

jag ska bli äldre än du

störresmalareyoueatandyouhateandilovehaters

Just another men jag behöver dig nu

Du måste be mig hålla käften nu
ett mantra
och imorgon har jag glömt
okej?

finns inte
finns inte
finns inte

What's going on

Jag vill ju skriva något
fint.
Men trots att det är en sådan där
dag med solstrålar och lite cykel och skrattande ansikten.
Det går inte. Musiken, den där enda låten jag vill spela innan jag försöker mig på att somna, hoppar mest fram och tillbaka, av-på och
ibland
i mitt huvud kan jag höra en annan dialekt, ja, hur den
läser mina ord som sina. hör ni också eller? eller är det jag.
"och",
hör jag fast mest åh

Det är också fint. När man kan få bo lite grand i någon annan. När man saknar.

Ett hopp i en hop.

Jag saknar att vakna
somna till slut.
och golvet som ser ut att vara byggt av solkatter.
då när man ler, kisar ihop ögonlocken, ljusfläckar världen för att
den är ju trots allt
lite glittrig


i alla fall

Not here, but in my mind

Drömde nu igen att mitt hår kammades ut. Det var mjukt och platt. Och åkte buss med tanter och satt på tåg utan räls. Promenerade under en sol och aktade mig för skuggorna och Benjamin sa "under tre veckor"  och jag lyssnade på pennskrin som ringde som telefoner i en kyrka. Nu har jag varit vaken ett tag efter väldigt många ögonblink. Idag är jag inte lika trött som igår. Jag ser det där röda i mina drömmar. Det är fint att jag inte slutar. Inte behöver hålla mig fast för att inte trilla snett för det är svårare att falla när vinden redan tagit tag i mig. Det är bra. Men nä nu måste jag se på Sailor Moon.

Trivs

Jag hade för all del en ypperligt intressant gårdag, men jag pratar hellre om en frånvarande Herkules och popcorn. Jag kan fortfarande intyga om att Herkules är försvunnen, nere vid solnedgången är han i alla fall inte. Gyllene hud till och med. Popcorn i magen till och med. Det är fantastiskt. Hur de hoppar och förvandlas till fjärilar mitt i språnget. Eller vårexplosioner alldeles mellan revbenen; rosenblad av sammet. Expanderar i mig. Lite öiwfahöawin. Väldigt aoeladaoögn. Det slår genom musiken. Varför gå in när jag kan stå utanför och se in? Ler mot glaset och hjärtklappar och bryr mig inte och det finaste jag vet fast i mitt huvud och inte alls ni vet. Jag menar, förstår ni hur jag älskar det?

Blommor på brinnande fartyg

tja såhär finurlig var jag tydligen i slutet av januariBor i flyttlådor och papper och det här med påskägg är ju en konstig grej. Ägg med godis i? Har idag lärt mig gilla riktiga ägg. Och knäppa i fingrarna kan jag. Jag har förklarat min nya insikt för min mamma; hon sa att det var en ovanlig upptäckt. Mitt liv har helt enkelt snubbelsprungit in i någon ny atmosfär som jag närmast kan likna vid hela den här april-grejen ni vet. Men det är ju underbart! Men det är ju fantastiskt! Så kan det ju gå när man minst anar det för då ser ni får snubben i himlen för sig att; blåsa såpbubblor det är ju kul, så det gör han och; på mig är ännu roligare och det är ju bra och det är bra när det är bra så det funkar rätt strålande. Och då kan man passa på att sjunga well you oh oh oh oh, you're making my dreams come true! och låtsasdansa med Tom!

Och äta vaniljglass med kaffebönor och punch och prata om psykopater. Alltså tja jag tankefastnar och sockerdrickaspricker och fyllevärme värmefyller ibland fastän det finns blommor av solen i min trädgård! Och mummelbubblar munsnubblar ordtrillar genom det dom kallar lycka! Alltså tja jag önskar ibland att syret inte var så abstrakt och därmed orubbat orört inte-kyss-vänligt osv för om något (och för all del någon) förtjänar någon slags puss så är det väl luften vi andas in-ut-in inuti och ut? Ja men vem vet någonsin vad jag grubbelskrattar över så över och ut, som man säger... ibland!

RSS 2.0