Jag

Jag är ofta i behov av uppmärksamhet, men jag vet väl inte riktigt hur man gör, så jag vänder det inåt och det gör mig ännu mindre.
Jag gillar främlingar som inleder konversationer på bussen eller var som helst. Eller som bara säger hej. Det gör jag nästan aldrig.
Jag äter helst rödbetor, avocado, soltorkade tomater, råa morötter, jordgubbar och choklad.
Jag säger ja till
massage. Det är något av det bästa som finns.
Jag ger mig sällan in i totalt oplanerade grejer. Jag tycker om spontanitet. Jag älskar det. Men jag har en gräns. En spärr, ibland, som säger "Är det här verkligen säkert? Hur slutar det här?". Typ. Det skrämmer mig lite ibland, att inte planera. Ibland önskar jag att det inte gjorde det. Samtidigt tycker mina föräldrar att jag aldrig planerar, haha.
Jag är duktig på att komma ihåg saker, tror jag, även fast jag aldrig visar det. Det är konstigt, jag har alltid haft en inbyggd grej att svara nej när någon frågar om jag kommer ihåg ett speciellt tillfälle eller så. Även fast jag vet exakt vilket tillfälle det handlar om. Först när en liten förklaring har gjorts slutar jag spela dum och låtsas komma ihåg "jaha! nu vet jag vad du menar", som om det var fel på att komma ihåg. Och jag har aldrig förstått varför jag gör vad jag gör.
Jag stör mig på personer som inte kan stava ordentligt. Och så stör jag mig lite på att jag stör mig.
Jag är vackrast när jag är sminkad, snygg i håret och glad. Haha.
Jag skrattar väldigt högt. Och rätt ofta. Åt det mesta. Åt ganska många saker som ingen annan förstår. Jag har börjat lägga märke till att mitt skratt är väldigt genomträngande och stort, i alla fall i mina öron.
Jag är en typisk tänkare haha. Jag tänker ofta igenom saker så många gånger att jag blandar ihop verklighet och tankar. Kan vara lite jobbigt.
Jag har aldrig köpt ett klädesplagg som kostat över tusen spänn tror jag. Jag kan vara väldigt sparsam faktiskt.
Jag är lycklig när min pojkvän säger att han tycker om mig.
Jag trivs inte i vatten. Det har bara aldrig varit min grej. Speciellt inte när man måste hoppa i, istället för att gå i. Wuäh. Säkert en traumaupplevelse från babysimmet.
Jag är dålig på att vara arg. Jag har aldrig lärt mig det riktigt. Och på frågespel. Är så himla oallmänbildad.
Jag är rädd för ganska lite egentligen. Bortsett från spindlar. Dom ger mig verkligen rysningar. Jag hade mardrömmar om spindlar när jag var liten.
Jag älskar att känna mig okontrollerbar. 
Jag uppskattar när folk våldgästar. Eller hör av sig lite spontant mitt i natten och föreslår fika. Inte för att jag kan minnas att någon gjort det. Hm. Men jag uppskattar ändå spontana grejer. Och personer som tar tag i saker!
Jag tror på Bob Hansson. Haha. Det gör jag.

Kommentarer
Postat av: elin

jag vill träffas!! du borde komma hit och jag borde skaffa ff och några små finisar så kan vi dricka vin och prata och vara glada.

det hade varit fiiint tycker jag.

2010-01-11 @ 13:11:49
URL: http://lightfield.blogg.se/
Postat av: elin

ja absolutli!! kan du messa över ditt nummer, det försvann med hela min telefonbok för ett tag sen så ska jag försöka köra ut mina päron så snart som möjligt! :)

2010-01-11 @ 17:11:47
URL: http://lightfield.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0