Whä

Är lite pepp! Länge sedan. Jävlar ja. Känner för att dansa mig yr. Idag har jag kanske hittat min sport, sjukt: kickboxning. Sport+våld (eller ja, slåss ungefär, men våld över huvud taget då) är det man verkligen inte skulle tänka sig att kombinera mig med. Kanske om man var ute efter ett dåligt resultat. Tänkte jag. Men icke, asnice ju!! Har något slags köldutslag på mina händer. Fett. Capuccino. Vinterpromenerade i ungefär en och en halv timme med Julia också. Känner mig välförtjänt av efterrätt snart. Mitt liv är kanel, för mycket skola, nötter, gröt, lager-på-lager-outfits, för lite fika, planering, kål (ja. alltså. lol), väntan. Hade knytkalas med jultema med mina tanter igår. Gulligt. De är så förvirrade, lyssnar inte, glömmer och kan inte alls ta instruktioner. Mina händer skakar. Mitt hjärta skakar, känns det som, men det gör det antagligen inte. Lite sprudel inuti. Sprudelsprudelprrrrpudel. Obehagligt fast härligt. Det snurrar i min skalle.

Låter kategorin tala

Ändå: ouououououououououo


Lite tidsfördriv

Tittade i te-lådan och hittade te som luktar piggelin. Fint. Vill ha glass och choklad som vanligt. Pluggar som vanligt.

Snö och musik som passar till snö

Kul tjej jag hittade på cameroid. Sammanfattar mitt liv bra

3

Stå emot håll ut distrahera

YeH aaaaaaaaa

Dagens formel: cykel + vind + kyla = irritation

Förstör verkligen min tillvaro. Den positiva sidan av att vara berg och dalvan är att det går över rätt snabbt. Älskar ni inte att jag jämt smyger in Kent-associationer lite här och där. Har skrivit en berättelse om död idag, märklig idé. Apropå Kent alltså. Haha. KUL. Ops, stora bokstäver. Effektfullt. Såhär i mitten av november och Sverigemörker. Men nä, Döden spelade lycklig i det där fallet, det kan han ju också få testa på ibland. Du och jag Döden. Arå.

Kom på innan att jag underskattat Carola en aning. Dansen till Hey Mickey liksom!!!

Imorgonkväll blir världens finaste åhåhåh vad jag längtar

Snälla en annan värld att fly till

Mitt rum blir lättare och lättare att förväxla med en soptipp i rosa nyanser för varje dag som går. Tyvärr. Så jag väljer oftast att fokusera på en sak i taget i rummet. Inte lika jävligt som helheten. Imorse kändes speciellt gatorna vinter och jag använder dubbla koftor nästan jämt trots att jag bor i den (här lilla hålan) södra delen av det här avlånga landet. Inte lika avlångt som Chile. Jag representerade alltid Chile i Land och Rike när jag var mindre. Alla var mindre då.

All möjlig stress som ingår i mitt liv just nu samlas i min mage. Kul. Mår illa. Tror jag håller på att bli som Bree i Desperate Housewives. Sjukt också att jag sett så pass mycket av serien att jag kan säga så. Olikt mig. Alla miljö-filmer osv i skolan stressar mig. Blir stressad av att se min lillebror diska med rinnande vatten med högsta styrka och temperatur och bara låter det rinna även fast han inte använder vattnet. Små detaljer överallt ger mig ångest över jordens nedgång. Känner mig hjälplös. Kan inte hantera det. Blir sjuk. Mår verkligen illa.ps. emma, vi är tre, jag är din vän pessimisten ds.


Have one have twenty more one mores

Känner inte för att sova

000000

Känner mig bedövad av frukt och chokladfondue. Sjukt.
Min pappa går runt i stålmannendräkt. Min lillebror bär peruk, världens mysigaste lilla andra sover i lejondräkt och resten är mest svart och teatersmink. happ.

Mina ögon vill dansa
i dimma

och sedan tog orden slut

happ.

snart kommer regnet som en våg

Det tar åtta timmar och 20 minuter att resa mellan våra dörrar. Men vi reser ändå.


RSS 2.0