Di dom didom di

Jag skakar. Jag går inte, jag springer. Och jag dansar, studsar. Musiken hjälper inte min kropp att lugna ned sig, tvärtom. Min puls slår stadigt, jag vet, jag kände efter, men mitt huvud snurrar och min kropp är lika ostadig och oförutsägbart laddad som om pulsen var ojämn och rusade. Jag kallsvettas. Rysningar innanför huden. Euforibubblor som bullrar i bröstet, trycker fram nervösa plötsliga skratt och jag inbillar mig att pulsen synkroniserar takten i låten. Mina ögon på klockan.

MagisktFår rysningar. Gud vad jag vill se dem. Fantastiska. De har världens finaste hemsida också.

BD (=bra dag(sjukt fyndigt om ni läser nedanstående och tänker efter))

Hej jag har börjat lyssna på Broder Daniel igen. Jag hade en dålig morgon och var jättesur och då kändes det passande av någon anledning och sedan ville mina öron fortsätta. Som att gå in i en liten trygg bubbla. Mycket märkligt.

Har hjärtan på benen och ritar blommor och har INGET ATT PLUGGA. Ska därför gå på tisdagsfest. Tre dagar kvar till fredag. Tjutjutju

Slutet


Slutet


Det du säger är fult är det jag saknar nu

Ett tidsfördriv som är bättre än andra


om deras beskrivningar är mer verkliga nu

höftben
placerade i mellanrummen
där det borde finnas plats för luft
egentligen

ord på f: får. fly. ga.

Det skulle ju vara kul om jag kunde göra en sådan där fin sammanfattning med bilder och grejer av min lördag, sådär som alla de där andra bloggarna jämt gör (jag tänker självfallet mest på sandra (ja, jag är en (några) av alla hennes drömmande kommentarer från förälskade tonårsflickor)) men eftersom jag inte har några bilder går det inte lika bra. Och om jag av en märklig anledning hade fotograferat min lördag har jag en känsla av att det inte hade blivit så himla fancy med bildertexter som "Min lördag tillbringade jag som barnvakt hemma i min döda stad" och bilder på min 15 månader gamla lillebror: "Sebastian var där" (bild på en lite för rinnig kladdkaka) "jag åt kladdkaka med mig själv", "jag somnade innan tio framför en mangafilm", "vid tio kom pappa och hans fru hem" och sedan "jag och pappa spelade yatzy" för att avsluta med "plötsligt var klockan tjugo i tolv och då var det dags att gå upp till mitt rum och läsa en bok". Men det hade ju varit kul. Är inte bitter och gammal inuti. Min morgondag kommer bestå av amerikanska pannkakor och pluggande. Mitt liv är roligt. Min hjärna vill citera Kent. Jag är inte din vän pessimisten. Jag är inte din vän alls. (måste tillägga att jag över huvud taget inte tänkte på att jag citerade Kent där. eller jag kopplade inte alls ihop det med föregående mening. kom på det efteråt. ni hör, min hjärna. herregud)

Emmène-moi aussi loin que possible

Jag vill göra massa höstiga saker ju. Ojojoj. Vill inte ha oktober egentligen. Hinner inte med i tiden för att dricka jättemycket te och sticka och kura i varma strumpor på små ulliga mattor framför brasan och äta gröt och läsa böcker och fotografera fina färger och nu försöker jag inbilla mig att jag inte har en hel jävla vinter på mig att göra allt det där, snälla det här året kan väl våren komma efter hösten snälla snälla snälla inte förra årets kyla.
Mys:

Grey Gray fast sol


Lull

Idag är det den trettonde men jag har inte haft otur mer än att jag spillde ut ris och tapenade och välte crème fraîche-burken men det berodde ju på min osmidighet. Lagade lax i min basker. ÅH vad det är härligt med språk. För jag lagade ju lax i min basker och inte lax iklädd min basker. Det bästa med baskrar är den lilla knoppen, som om våren var på väg där uppe även fast det är vintern som är på väg, och att de får min tillvaro att kännas lite mer fransk och fin. Och att man kan laga lax i dem hur ofta man vill utan att någon kastar kuddar på en. Om 48 timmar och nitton minuter landar mitt flyg någon annanstans. Nu ska jag nog inte skriva filmrecension för nu ska jag prova kläder och sånt roligt. (Vet ni vad jag har försökt göra?! Spela gitarr. Igen. Det. Jätteroligt att börja om från noll i princip för att jag inte lyckats uppehålla mitt spelande så särskilt bra)


En fin sak

När man glömt ta bort en konversation i facebook och den lilla grå pratbubblan plötsligt poppar upp men försvinner och poppar upp och försvinner, för personen raderar och skriver igen och raderar och om man vill kan man fråga vad personen har på hjärtat eller så behåller man det man kanske aldrig får veta som något fint nära sitt eget hjärta. Det är det där med val

En onsdag

Nya skor + har hittat en Jacka, alltså en Jacka + finfinfin helg framför mig + pasta = nöjd tjej


Jag vill ej längre apa mig

Distanserar mig från filmen som jag inte borde sett precis genom att lyssna på muminlåtar. Disney fungerar också såklart. Från och med nu ska jag bara se romantiska tecknade filmer med lyckliga slut. Har kommit fram till att jag inte klarar av något annat. Absolut inte thrillers i alla fall. Som helhet, och då inte bara bedömt grundat på min oförståelse för att skrämma upp sig själv, dålig film dessutom. Nä, inga toasters här inte.

Åh. Kul. Det verkar som att min mage har öron och råkade höra min hjärna tänka toast och kom på att nu är det mitt i natten och då måste man få ett litet sug efter nattmat. Happ. Synd att den nedsläckta tomma nedanvåningen är en väldigt otänkbar plats just nu. Och trappan också för den delen. Ska försöka drömma om Aladdin.

<3. alltså... <3!! ja. ja! jaaaaaaa

Vet ni varför? Ahhhh.

Det här är varför:

Stockholmsbiljett: check

(dö windows dö swedbank död åt ITbögar (nä jag har inget emot bögar. jag älskar bögar... hehe. gay. jag är gay.))


Vilse i pannkakanIdag har jag varit ledig. Jag sov ungefär 14 timmar. Mitt hus har varit tomt på människor hela dagen fram till nu. Bortsett från människan jag. Vid kvart över fem cyklade jag iväg med penslar, färg och kärlekste i en termos till mina tanter. Det var fint som vanligt. Sedan tyckte jag det passade sig att posera i min basker. Min mamma har äntligen köpt laktosfria produkter och det var himla himla gott även fast det inte smakade riktigt som vanligt och även fast jag bara varit utan i två dagar. Och åh, har inte haft ont i magen sedan igår eftermiddag. Min favoritmänniska pratade åmål-dialekt i telefon för en stund sedan och tyckte det var jätteroligt. Vill köpa Stockholmsbiljett. Nu ska jag lyssna på Vilse i pannkakan.

Blåljus

Åt jättegod middag och hoppades på att min mage skulle bli snäll mot mig lite lagom inför morgondagens prov. Men nej, den vill fortfarande döda mig. Typ hör den nynna på en låt. Nästa uppdrag är att undvika mjölk och sånt i en vecka för att se om det blir bättre. Jag orkar inte om det är det som är problemet. Uäh. Laktosintolerant. Lyssna bara på det. Hej jag är laktosintolerant. Så jävla onödigt töntigt. Min kropp känns instabil, osynligt skakig på något sätt, som att benen vill vika sig under mig. Jag mår illa. Mitt golv är en enda stor sovplats med sängkläder som skvallrar om någon annans nacke och bröstkorg. Anteckningar överallt. Blir yr av alla vita papper med små tecken och bilder och av boken fylld med information och svar och frågor och av den lysande datorskärmen.

Fin helg


RSS 2.0