Här passar sig några Kent-citat

Det bakas dinkelscones med valnötter i. Det dricks te. Förmiddagarna är sömniga, nätterna ljusa. Jag stör mig på det lilla utbudet av ord i svenska språket. Varför? Undrar jag. Ska jag bli stor och bli orduppfinnare? Svårt jobb törs jag påstå. Törs. Gör man det? Det är ju det man borde. Men herregud, egentligen. Stanna eller spring. Kastas mellan dröm och rum, töms på verklighet.

Jag inviger havet och en torr baddräkt genom att kvällsbada utan att doppa axlarna och det där ovanför. Undviker att doppa himlen. Visst. Sanden faller från små fläckar på mina vader.


"Jag ville göra dem illa"

Tänker att jag nog överlämnar mig till någon vuxenvärlds klokhet. Gömmer mig i fantasivärldar tills något slår mig över kinden.

Kommentarer
Postat av: stin

gabbilur. jag vågar inte stämma träff med dig, blir så panikigt nervös av planerade dejter du vet.men, jag vill hemskt gärna att vi råkar springa in i varandra på Emmaboda! bara så där.

så jag behöver nödvändig info,

vad ditt camp heter, vilka band du ska se osv.vi måste ju ändå träffas på något sätt. ju.kommer dit på tisdagen typ, when will you show up?(vet att bloggen är död, den är nog det för alltid. men jag tror jag dyker upp igen, på annat håll. we'll se. you'll know)

2011-07-18 @ 22:44:29
URL: http://typvindruveparty.blogspot.com
Postat av: stin

hoppas vi ses.

2011-07-25 @ 21:09:17
Postat av: Jasmin

Så fint du skriver.

2011-08-02 @ 23:45:04
URL: http://childhoodlight.blogspot.com
Postat av: Hannah

så himla fint!

2011-12-02 @ 16:49:02
URL: http://justkids.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0