Remember me?

Heheheheheh. Idag:

♥ är det tisdag. fettisdagen. fet-tisdag.
♥ har jag inlett min prao på krukmakeriet. ytterst trevligt och bekvämt hela grejen.
♥ är jag lite extra familjig. istället för mammig. h3h3. det uppskattas av framförallt min lillebror. bråbrå.
♥ är det två dagar tills jag får reda på om det blir en lillasyster eller lillebror i juli. iiih.

Internet på min dator har gått sönder, så har inga bilder på den här datorn. Blä. Lovet avslutades brrrrra. Fina människor och annat fint hemma hos vanessa. h3h3h3. ok. Jag har sovit som en sten den senaste veckan. Fast tvärtom. Min hjärna går på högvarv. Den vägrar chilla (lol). Inatt funderade jag på vad det var jag tänkte på egentligen och kom fram till att det var rätt störda grejer och saker som jag skulle komma ihåg och väldigt mycket på person x nr 6 (den som listar ut det är en jävligt imponerande person. och störd.) och lunchval och morgonrutiner och minnen och minneslappar och hår och filmer. Nu ska jag bädda ner mig själv i min säng och försöka lista ut ett sätt att tillfälligt stänga av min hjärna. Sov bättre om du inte sover tillräckligt bra. Peace out.

Och ibland så dör jag lite grannMina ben skakar. Någonting rusar inuti mig. Min bröstkorg vill sprängas. Revbenen skakar. Kan plötsligt känna hur någonting slår där innanför. Huvudet snurrar. Slår för hårt.

Sammanfattar den del av sportlovet som gått

Tillbringar mina dagar i pyjamas för det mesta. Har tappat tidsuppfattningen den senaste veckan. Klockan är sju herregud!!! Mina kläder har en förmåga att förvandlas till luft. På allvar. Jag går runt i samma jävla sov-t-shirt, som jag egentligen tycker väldigt mycket om, dag ut och dag in i brist på kläder. Haha. Jag överdriver lite ok. Skapar bara spänning i vardagen.................................................... lfjfjfjjksdkosdjifsjifde HE HE förlåt. Och så slutar det aldrig snöa. Jag fryser ju. Otroligt att snön dessutom ligger kvar. Blev jagad, hotad, nedbrottad och brutalt nersnöad av främst vanessa och filippa igårkväll. Därefter varm choklad och godis och film. Just nu väntar jag på att luften ska förvandlas tillbaka till mina kläder. Jävligt kallt är det. Borde äta något och dra mig själv till bussen. Om min lillebror inte är sjuk imorgon så blire besök i malmö för shopping, fika och antagligen övernattning i evas lägenhet.

För övrigt fick jag Kentboxen!!!!!!!! När det nu var. Vet inte om jag sa det. Bilder från det omtalade, fina pannkakskalaset slinker kanske in någon gång. Rosa, gröna och gula pannkakor. Dåså. Over and out.

And I guess that I miss yousorry for regretting being fond of you
sorry for being so cowardly
sorry for missing you

Hej lilla söndagen lol

Idag är det söndag. Har spenderat en stor del av dagen på krukmakeriet och pratat med lisa. Ser just nu en helt störd fransk film som jag inte vet namnet på och äter choklad. Handlar om en lägenhet, tror jag, som i vilket fall som helst är fylld av grodor och sniglar och människor som äter upp de nya hyresgästerna, skapar musik i takt med gnisslande sängar och mattpiskande, försöker ta självmord på x antal olika och för mig nya sätt (samtidigt) och 8-åringarna röker i trappuppgången och alltså äeh. vad störd den är. Och rolig. För nån timme sen skrattade jag non stop i fem minuter typ helt utan anledning. Inte åt filmen alltså. Härligt det där. Alltså hahahahaha ni måste se filmen.


Idag...

♥ Firar jag 1 månad med mina dreads
♥ Firar jag 15 år med mig själv
♥ Är det väldigt mycket tisdag
♥ Lyssnar jag på Familjen och skrattar för mig själv

mycket fina toalettbilder.


Fredagskväll

Idag har jag haft nöjet att uppleva känslan av att ha mina fötter i ett överskåp och så har jag poserat framför en båt vid namn Lady Of Leisure. I eftermiddags hindrade jag mig själv från att frysa ihjäl. Jag ska få ett syskon. Jag ska få ett syskon. Jag ska få ett syskon.


Marrakech

Någon annanstans än här blä. Jag vill resa. En vecka kvar i skolan, sen slipper jag det i tre veckor!!!!1
Idag är allt lol och denna eftermiddag/kväll har jag promenerat och frusit, sedan kokade jag mig själv i badkaret och bestämde mig för att lägga ner franskan för ett tag. Natten kommer jag antagligen spendera med en stålkamm, pulver, vax och mina älsklingsnoppar till dreads. Mr. Klister är för övrigt hos perfekt lol och hemkomsten för Mr. Klister är inte klar, men jag hoppas på att få tillbaka honom senast i helgen. Jag är så kodad idag. Det är så mystiskt. Lol peace out.

Om allt och ingetAlltså. Tänk att bo i himlen. På ett moln. Tänk om jag skulle möta Gud när jag var ute på promenad då. Jag skulle bo på Bomullsgatan. Jag skulle kanske bo granne med honom. Gud. Vi skulle säga "god morgon" och fråga om posten innehöll något intressant och då och då skulle vi grilla på altanen om somrarna. Fast tänk om Gud är en kvinna. Då hade det ju inte gått.

En av de sämsta grejerna med att bo i en liten stad (egentligen vill jag nog säga by) är att nyheter och skvaller sprids så jävla snabbt. För snabbt. Det är förjävla tragiskt. Tycker synd om min mamma.

Blev precis serverad en nybakt scones med choklad av Eva. Sjukt gott och onyttigt. Borde träna igen mina senaste dagar med för mycket choklad och efterrätter och kakor. Illa. Men första prioritering just nu är spanska. Efter att jag suttit sönder min rumpa vid datorn. Tänk att vara en sån där hysteriskt rolig person. Deprimerande när man inte kan vara det man vill. Fifan. Är inne i en period när jag aldrig kan bli nöjd med mig själv. Det går bara inte. Fan vilket meningslöst inlägg. Men så vare ju söndag igår. Och måndag idag.


IsPå mitten
det
ena krossar
det andra förr

eller senare
stampar någon på min is kall hård hårt
tar sönder stapplar lite

Frost är fintOch söndagar suger fortfarande lika hårt men jag vet något som inte du vet lalalla hjälp.

RSS 2.0