Spik

Jag har just överlevt en av de värsta nätterna jag någonsin upplevt. Min hals blev bara sämre och sämre under natten och jag kan ju säga att sova inte var särskilt lätt. Efter att jag lyckats få i alla fall någon timmes orolig sömn insåg jag vid fyra-tiden att jag inte skulle klara av att bara ligga där och gick därför upp för att hämta ett glas vatten. Fram tills halv sju tror jag, satt jag ihopkrupen i fosterställning i ett hörn av sängen och drack vatten och frös. Det känns på fullt allvar som att min hals ända upp till öronen är fylld av spik, som blir tre eller fyra gånger så många när jag sväljer. Känner mig som i den där reklamen där någon äter stålpasta. När jag satt där i sängen med ögon som inte ville sluta blinka, ett gång på gång fallande huvud, som ville sova, var väl en textrad ur FF som ekade i mitt huvud det enda som hindrade mig ifrån att gråta för att det gjorde så jävla ont. Halv sju tvingade tröttheten mig att lägga mig ner, trots att det gjorde ondare då, och så låg jag där och väntade på att klockan skulle bli tillräckligt mycket för att gå upp. När väckarklockan till slut ringde var jag genomsvettig, torr i halsen och helt utmattad.

Att den där dumma gråtklumpen i halsen utöver min spikklump växer när jag pratar gör ju inte saken bättre. Mitt huvud värker. Idag blir en talfri dag och jag hoppas att jag i alla fall har tappat aptiten, för äta tror jag inte att jag kan med tanke på hur det känns att dricka. Hare bättre in mig okej?

Peppar och saltar

Hade en mycket trevlig fredagskväll hos bullen. Lite udda kväll kanske. hhehehe ok. Gamla och nya bekanta, väldigt mycket skratt, dans, random parbildningar som pella sa (hahahhahahah) och annat lagom afrokrull.

Idag har jag fått nya pennor, ont i halsen (saltar på det) och främst en SIESTABILJETT KÖPT!!!!! Kommer bli så sjukligt bra. Är väldigt pepp inför allt. Igår köpte jag dessutom en tröja, en kofta, en ring och bhar. Har även pluggat till näringsläraprovet och engelskaprovet jag har på onsdag. Bara en vecka kvar (en jobbig sådan dock) och sen är det lov och hälsovecka och brittisk dag och filmprojekt.

Jag har ätit flytande tvål ur ett badkar

Hahahhahahahahhah hej jag är en berg och dalbana och jag älskart,
det gör jag, det gör jag.

åh hahahahahahahhahahhaha ingen fattar

Kalla våfflor

JAG ÄR SÅ JÄVLA IRRITERAD OCH IN I HELVETES ARG PÅ MIN LILLEBROR ATT JAG NÄSTAN GRÅTER OCH DET GÖR MIG BARA ÄNNU MER IRRITERAD. lksdvjlaksgvlasdknvladsnv

För en stund sen exploderade jag på honom och han bara satt där vid datorn i sitt instängda mörka rumhelvete, såg stöddig ut, dum i huvudet och flinade i ett försök att verka cool inför sina jävla wowkompisar. Så fort mamma inte är i närheten vägrar han röra sig en meter från datorn. Jag gjorde våfflor som bara låg på en tallrik och kallnade för att han är för lat för att gå ifrån datorn. Han orkar inte öppna fönstret, inte ens dra upp sina jävla gardiner för DET ÄR SÅ JÄVLA JOBBIGT ATT DRA NER DOM SEN IGEN, han lyssnar aldrig när jag pratar med honom, han hjälper aldrig till och det enda han verkar tycka är viktigt är att han kommer så långt som möjligt och dödar så många som möjligt på world of warcraft.

Movits!

FAN VAD BRA NI ÄR.


I väntan på besked från banken går jag runt och känner mig rastlös. Och förväntansfull. Movits gör mig pepp och jag inser att jag har alla bra månader framför mig lika mycket som jag har våffeldagen, bullens fest, lov, VÅR, kenny starfighter-premiären (!!!), hälsovecka + filmprojekt i skolan, siesta, lillebror (det är så overkligt), SOMMAR + sommarlov, way out west och konstkollo/peace & love. För att nämna det bästa. För att inte nämna andra oförutsägbara fantastiska händelser. I hela mitt liv. Nu måste jag göra någonting. Springa eller laga mat med mamma.

Nässpray + hostmedicin + näsdukar + mig = sant

Så jag är sjuk.
Min näsa gör ont och går inte att andas med, jag kan inte mm:a, jag känner ingen smak och jag har hostat i över två veckor. Men bortsett från det mår jag lite bättre än vanligt.

Jag har aldrig sett min mamma skratta så mycket som i lördagskväll. Jag var jävligt irriterad på i princip alla på min skola och kände för att avreagera mig. Jag satt säkert i 40 minuter och lade upp för mamma hur irriterande dom var. Om min jävla hosta inte hade hindrat mig från att skratta så mycket jag ville, hade jag nog knappt kunnat sluta skratta själv, när mamma plötsligt spottade ut vinet i diskhon pga en skrattattack och bedjade mellan skratten om att jag inte fick göra sådär. Hur då?, undrade jag och gjorde omedvetet om det. Min mamma skrek till och brast ut i ännu en skrattattack. Nu höll hon på att kissa på sig.

Har inte särskilt mycket bilder just nu så slänger in en inte jättebra bild från veckan på HD.


Foto: Frédéric Cousyn

Slår, slår, slår

Åh.

Jag fick en plötslig, fånig lust att tacka dom som får mig att orka, dom som gör mitt liv lättare, älskade, älskade Kent. Jag älskar er. Åh. Ni är så jävla fina.


Idag har jag bakat muffins med diverse dekorationer; marshmallow, choklad, strössel, silverkulor, glasyr, physalis. Blev kanske inte riktigt så fina som jag tänkt mig. Men för ovanlighetens skull mår jag jävligt bra ikväll. Kanske är det för att jag börjat läsa igen (ja, jag mår bättre av att läsa.) eller så är det kanske för att jag pratar om festivaler med benjamin eller för att det står ett par skor i storlek 23 i hallen. Förresten har jag haft mina dreads i två månader idag.

Om hosta och Edward Cullen

Efter en dryg veckas tappra försök från min hals att döda mig ska jag strax gå ner och dricka hostmedicin. Jag tror faktiskt det är första gången i mitt liv jag har hosta, vad jag kan minnas. Tur att jag tyckte hostmedicinen smakade gott. Ser fram emot att sedan krypa ner i sängen, som jag dock nu upptäckte saknar lakan, och trösta mig (för att det är så jävla synd om mig) med Om jag kunde drömma, boken som jag påbörjade idag. Hosta och läsning är ingen bra kombo. Men det får gå. Det finns ingen bra kombination med hosta. Är redan totalt besatt av Edward. Han gör väl det hela till en lite bättre kombo. Jag skulle kunna skriva en liten bok bara om hur otroligt, oundvikligt fängslande hela hans karaktär är.

Idag har jag även spillt lingonsylt på en duk och fått tillbaka mitt projekt, vilket gick oväntat bra - jag är jättenöjd. Här är lite bilder från praoen. Eller heter det praon?
Foto: Martin någonting 
Modell: Jag

Godmorgon!

Att börja dagen med en kopp espressochoc med extra socker är inte helt fel. Fast egentligen började den här morgonen med att jag kom ihåg att jag inte hade några pengar till bussen hem och min mamma passade på att ta igen för mitt irritationsutbrott igårkväll och skällde ut mig för att jag inte har någon framförhållning. Jajaja. Inte lika härligt. Men nu är jag på plats på kax-redaktionen i vilket fall som helst. Idag blir det nog rätt mycket redigering av bilder från gårdagen. Kan tapetsera mitt tak med bilder på mig själv nu, om jag skulle vilja göra det.

Men tjena, har gjort annat nu. Klockan är redan tolv. Inte god morgon längre. Äh. Peace out.

Fan vad afrokrull

Sitter på marknadsavdelningen på HD. Har fått ett eget kontorsbord och egen dator. h3h3. Är i fotostudion och fotograferar skor och blir fotad en del av min trevliga handledare med tydlig fransk brytning som använder ordet "shit" (även det med fransk brytning. liksom mer shiet) i var femte mening. Då och då slänger han in en fransk svordom som han tror jag inte förstår. Funkar dock inte att ladda upp bilderna jag tagit eller de som är på mig. Dricker gratisespressochoc, något sånt, och lär mig photoshop. Köpte två par nya jeans igår. Ikväll ska jag på ungdomsråd och äta gratis pizza. Hubba gördigt alltså. Jag, Pella och Filippa planerar att luffa i sommar. Till Borlänge. Till Peace and Love-festivalen. Om jag inte kommer in på konstkollot. Kanske luffar dit istället. Vi planerar att vara borta i sådär 2 veckor och åka buss, vandra, laga mat i naturen, tälta, bada i sjöar, lyssna på musik, gå vilse i skogar, läsa kartor, sova under stjärnorna och komma hem bruna, lyckliga, vältränade och otroligt erfarna inom överlevnad, snabbmat och naturliv. Låter sådär lagom asbra. Nu ska jag snart gå och äta lunch. Peace out.

RSS 2.0