Ut

Jag hör honom sjunga
"jag är den fulaste mannen i världen"
och ljudet av kemikalier
och jag fryser
jag fryser
och allt fryser igen
kryddig parfym

ladjoi

hej jag får för få sms mitt i natten och egentligen spelar det väl ingen roll när det är så jävla svart ute men spelar stor roll och det är inte ens natt och Ja, detta är en förjävlig pik till att skicka ett sms till mig någon och Ja, jag behöver uppmärksamhet mitt bekräftelsebehov tog över mmmmmmmmmm och nu ska jag ladda med clementiner om jag hittar några och ipod på mitt mörka rum och göra det jag är bra på typ tycka lite synd om mig själv i onödan heidå

Första advent

"
.

Ungefär så. Tomt. Så vitt att man ser rakt igenom. Musik är fel. Alla ord lägger sig fel rakt ner i halsen. Kanske på en meters avstånd, dimma. Lite bakom är allting. Som bakom ett lakan. Irritation. Vafan, skrik. Explodera mig. oaigjöafglksvö ungefär"

Telefonsamtal. Hon åkte tillbaka till flygplatsen, som om någon hade hört, fnittrade. Och jag insåg vad det var. Att sakna. Det kändes lite lättare då. Jag behöver luft.

Vill bo i ett fotografiDum dag

pappa, eva: spelar badminton i köket
kastar,
river plastpyramider med färgglada bollar som
flyger över hela köksgolvet
filtar, stolar, nappar
och in under matsalsbordet; skrattar

lillebror: vibration, fortsätter knappa; ler liksom lite
i smyg

liten: skrattar till, håller hårt om ett finger; somnar om

jag: gråter ännu en gång; tyst, räknar pappershjärtan

Du vinner, skrev han

fast osynligt och lika blågrönt ljust
som bakgrunden
som om
Och världen
utochin bakom och sådär
grus, i takt i takt i takt
med


Vill vara snygg igen.

Söndag

9:30
rosa, ögonfransar och klackar
11:30
Förväntansfull och munter inför dopet (hahahahah)
13.00
Snygg inför lunchen.
15:00
Efterrätt och presenter
16:00

.. eller krossa allt

Dö ok?
Vill slå och höja volymen men han där uppe trycker upptaget och jag har väl aldrig haft några armar heller. Ska sätta mig och vara sur nu.
Dö ok.

2.29

Ikväll Rödar jag och jobbar på att skaffa mig ett eget liv. Det går görframåt. Målar rosa naglar, matchande med mitt täcke. Mitt rum är hemskt rosa just nu. Äter fisksoppa och tänder ljus, sjunger Aretha Franklin. Fikar med snyggtjejer. På söndag ska jag tända dopljus och stå och känna mig fin i min rosa klänning för första gången. Jag är fortfarande fullt inställd på att vinna så min hjärna fortsätter leverera bilder och motiveringar och rim och svar på frågor tills jag har nått mitt mål.

En måndag

Födelsedagsmiddag. Tycker om min klänning. Jag har slagit rekord, står det i min dagbok. Regngator. Att orka. Korniga bilder. Såhär mår jag: ↓ ↑ ↓
Det var mörkt när jag gick hem. Ord. Ja, jag ska gå och lägga mig mamma.
I got my brains

Jag drunknar lite grand i alla känslor som väller fram i takt med musiken och tankarna. Det känns i magen. Det där snurret, pirret, sockerdrickan, spänningarna, fjärilarna, ryckningarna. Det där som rinner uppåt i mig och ut i munnen. Jag vet inte. Det känns mer än vanligt. Nästan lite ovant. Jag måste andas, spänna benen, nästan som gråt fast utan tårar och smal hals och ögon som stirrar. Jag vet inte. Det bara kom.
Bara sådär, eller kanske, eller va?
jag tror jag
Ja. Jag tror jag


(hår och sånt Här)

det finns inga ord för det på det här jävla språket

Röd.

Gårdagens meduciner

Jag kan inte bestämma mig för vad jag tycker om den där boken.
Fast ganska fin.

Vinterchoklad och kvinnan.
Jag och mamma var på Fingrar kan. Hon köpte en liten skyddsängel
och ett kors till mig. Och så har hon börjat köpa fina strumpor till mig.
Och ta med mig på tröstshopping och sådär när jag bryter ihop.
Så snäll är hon.

Prisent sådär till fars dag och årets första julklapp (!!) i den lilla påsen.

Efter dagens droppar, fladdermöss, rosetter och lakritsgolv

Gabriella Österlind måste sluta dö inuti hela aifkafjnk tiden

Ännu en lopaijgoä

Jag har ont. I min arm. Och någonstans långt in i magen. Min mage är skakig igen. Jag orkar inte orkar inte orkar inte förstår inte förstår inte kan inte vill inte vågar inte hjälper inte dö lol öpadjg.

Om hår som blir lockigt i regn

Eftersom ingen annan frågar om hur min måndag varit så tycker jag om att fråga det själv. Hur har denna regniga måndag varit, ÄLSKLINGs-Gabriella?

Den har varit en alldeles duglig regnig måndag faktiskt! I förmiddags var jag på min prao och gjorde Detta-Är-Jag-Kollage och grejer. Vid lunch halvsprang jag till bussen och hann köpa med mig en oduglig grekisk sallad. Hårslingorna som lossnat och växt ut och allt vad dom gjort runt ansiktet skruvade och vred på sig som Lotta På Bråkmakargatan gör när hon ska ta medicin, och mina kinder blev kallrosiga blöta. Sedan fick jag svinspruta och till och med klubba. Efter en sväng hemma och läckande skor promenerade jag iväg genom regnet och blötlöven och speglade mig i bilar och såg den halvfula prickiga lite äckligt gröna regnjackan och dom blommiga gummistävlarna och paraplyet som guppande ovanför mitt huvud. Hängde på loppan och kirrade en kavaj för trettio riksdaler. Hälsade på skoaffären som jag inte kommer ihåg namnet på och lånade böcker och skivor på biblioteket. Promenad hem och sedan testing testing Amanda Jensen och min egen müsliblandning. Ja. Så har min måndag varit.

He. Heeeeeeeee


Finfinfin bild och galet fin klänning
från Le love som jag tycker om
mycket

alnfkdklkncladjcm xnvcbhnjfkdsl

Åhhhhhhhhhhhhhhhh jag är arg. Allt irriterar mig.  ogihiöheöoaihfoöihr kwioeh jporeöoih
Så fort min lillebror bara öppnar munnen eller går emot mig får jag lust att skrika ut honom. Allt han gör irriterrar mig och jag klarar knappt av att se på honom. Datorn, min mamma, att behöva prata, att min pojkvän inte svarar, det faktum att det inte är lov imorgon, min aptit, mitt utseende, alla jävla papper, alla jävla saker jag måste släpa fram och tillbaka varje söndag, söndagar överhuvudtaget, min mattebok, att teet är så varmt, pengar, mörkret, november och alla andra jävla saker ouwefkjwwf porgjk ö wlfjlöwjfghpaofjnv bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

disko kebab

Det är ju ganska lockande på ett sätt att sitta uppe hela eller åtminstone hela halva natten och rita snurrar och tusen hjärtan och skriva alfabetet i skrivstil och äta clementin. Fast sedan är det ju så besvärligt att min kropp verkligen behöver sömn såhär i slutet fast precis innan början. Och mina ögon.

November.

Danmark var lite glittrigt. Glömde föreviga något över huvud taget och så men det var fint. Väldigt väldigt fina.

RSS 2.0