Vinter

Det är vinter. Blä. Imorgon träffar jag en fin en.

Lol:
Tävla på den här bloggen.

This:


Le love

Jag vill

Röda naglar, löv, cigaretter, stjärnor, röda läppar, nätter, vackra käkben, musik, ljudet av klackar, svarta snörskor, skratt, kall asfalt, klingande ord, röda drinkar, kyssar, kaffe, choklad, dansande ben, kuddar, stearinljus, tekoppar, fotografier, filtar, rosetter, rosiga kinder, ögonfransar, soluppgångar, fingertoppar, rökandetag, gatlyktor, solnedgångar, flädersaft, äppelkaka, skuggor, promenader, lockar, vind, böjda näsor, vågor, ömma ögonblickar, glitterögonblick, gitarrfingrar, nyckelben, tystnadFlickr

Höstlov (!!!!!!!!)

Jag har ett mål. Jag skulle aldrig beskriva mig själv som tävlingsinriktad. Verkligen inte. Men självklart tycker jag om att vinna. Jag älskar att vinna. Diskussioner, spel, lekar, ordslagsmål, trisser, vad, tävlingar. Tävlingar. Jag vill vinna en tävling. Jag ska vinna en tävling. Hur svårt kan det vara? Jag vet inte vilken, men jag ska vinna.

Lördag

Lite bitter.
Vid sju tänkte jag promenera hem till fanny (shnygga shejen på bilden). Antagligen, förhoppningsvis, får det mig att må bättre. Nästan arg är jag. Fast verkligen inte mer än bara inuti på något konstigt vis. Beredd, med hårda murar, tillbaka, förberedd, väntar och kanske är det därför jag är bitter för jag hatar att alltid vänta. Fan. Eller för att jag hatar deras arga röster.

Fler bilder från mina filmrullar och annat som fastnat och tid som stannat och sånt finns här. Bättre upplösning tycker jag.

Säg något fint jag behöver verkligen det.

Om ord

Jag läste en bok om hål. En och en halv meter djupa hål. Och lök. Pojkar som gräver hål. Ett om dagen. Jag tycker om den. När klockan är nio är det numera svart ute, så jag sprang mellan lyktstolparna eftersom stjärnorna inte lyste tillräckligt starkt för att jag skulle kunna urskilja bokstäverna. Ni vet när man läser sista raden och det går inte att inte le. Lök och hål och en vänsteraxel som inte vet.

Och sedan finns det fina pianoslingor och böjda näsor och sjalar i mitt huvud.

Oktober och onsdag

Promenerat, lagt märke till en röd rosett på ett träd, fotograferat små blommor, lyssnat på Etta James, burit en söt sovande lillebror, tittat på himlen som var rosa, använt ordet mörkt i en mening om ljus nu igen, beundrat fina bilder i pastellfärger, övervägt en stund att gå på promenad vid sex eller vad klockan kan vara imorgon tidigt när solen går upp, suttit, valt bort läxor, suttit, tänkt lite på moln och böcker och min pojkvän. Fotografier från idag på Flickr.


Lite stum lite leende

Det här gör världen suddig. Mannen är så himla fin så fin så himla fin.

I don't believe in God, but now I will pray for you, cause he can't hear you and you can't even hear yourself.

.

Torsdag

Himlen rör mig. Himlen rör sig. Jag har återupptäckt morötter. Mina fingrar är alltid kalla. Jag är ett mellanting. Ord som påminner mig igen igen. Det spelar ingen roll. Som värmer mig innifrån. Åh. Regnrutor regnhimmel. Blommiga gummistövlar. Kalla tår, fin musik från högtalarna. Strax ska jag cykla iväg.

Men snart, jag lovar, snart (är jag tvärtemot chans)

Jag började skriva om pannkakor och byggarbetare men jag tycker själv att det är så ointressant.
Tänkte lyssna på min spellista på spotify, den är rätt fin
och redan oktoberkväll. jag minns
för ett år sedan när jag inte sjöng högt själv
på busshållsplatser.
skrattade. Det är många saker jag vill säga men jag förblir tyst,
du förstår väl tystnad och olika sorters andetag och sånt.


Ja:
 
 

It fucks with your honor and it teases your head. That secret that we know that we don't know how to tell. I'm in love with your honor, I'm in love with your cheeks.

.

A sunday smile (precis som jag lovade)

En glad en, en röd en

Och små rosa naglar

På en gnisslande röd stol bredvid mig sitter en fyraårig prinsessa i nattlinne och trycker hello kitty-stämplar på post it-lappar. Post it-lapparna sätter hon fast längs skrivbordskanten. Hennes nattlinne har faktiskt samma färg som hennes ögon har. Håret är sådär blont som det bara är på prinsessor i klackskor av hårdplast. De små läpparna ler triumferande och ögonen glittrar mot mig när hon visar upp en röd kattstämpel på hakan. Läspar när hon säger att täcket är gosigt att ligga på. Fina gitarrslingor tillsammans med lätta trumslag. Och så ler jag ännu en gång mot väggen.

RSS 2.0