Här passar sig några Kent-citat

Det bakas dinkelscones med valnötter i. Det dricks te. Förmiddagarna är sömniga, nätterna ljusa. Jag stör mig på det lilla utbudet av ord i svenska språket. Varför? Undrar jag. Ska jag bli stor och bli orduppfinnare? Svårt jobb törs jag påstå. Törs. Gör man det? Det är ju det man borde. Men herregud, egentligen. Stanna eller spring. Kastas mellan dröm och rum, töms på verklighet.

Jag inviger havet och en torr baddräkt genom att kvällsbada utan att doppa axlarna och det där ovanför. Undviker att doppa himlen. Visst. Sanden faller från små fläckar på mina vader.


"Jag ville göra dem illa"

Tänker att jag nog överlämnar mig till någon vuxenvärlds klokhet. Gömmer mig i fantasivärldar tills något slår mig över kinden.

Regn

Spelar samma halva av samma låt på piano, bakar (slutligen) välombloggade macarons och blir lika såld som alla andra, bär ut genom dörren och uppför yttertrappan och in genom dörren och uppför innertrappan och in genom dörren (nytvättade kläder), skär frukt och sköljer bär (och äter) med mjölk till frukost, på väg att öppna min balkongdörr men hejdar mig när allt svartnar och snurrar så jag inte trillar ut genom min balkongdörr utan balkong

och har "vad ska jag göra nu, vad ska jag gör nu, vad ska jag göra nu, vad gör jag nu" från introlåten till den tecknade versionen av Pippi i huvudet.

Ett svalbo ovanför mitt fönster, de skitar, bokstavligt talat (nästan), ner min fösterruta. Svalorna.

Såhär nöjd är jag


RSS 2.0